19.04.2012. / 14:28

Autor: Totalsport

ATP Monte Carlo: Čilić u 2. kolu parova

U četvrtak će Čilić i Melo igrati protiv drugih nositelja Mirnjija i Nestora

Marin Čilić Marin Čilić Marin Čilić plasirao se u 2. kolo igre parova u Monte Carlu gdje se igra prvi ovosezonski zemljani turnir iz serije Masters 1000.

Čilić je u paru s Brazilcem Marcelom Melom bio bolji od francuske kombinacije Eduard Roger-Vasselin/Giles Simon. Bilo je 7-6(5) i 6-4 za "našu" kombinaciju koja se sasvim slučajno našla u turniru.

Naime, pri samom dnu ždrijeba parova su Britanci Fleming i Hutchins trebali igrati protiv zamjenskog para, međutim i oni su otkazali nastup tako da su sada trebala dva para da drugi nositelji (Max Mirnji i Daniel Nestor) ne bi imali dva kola slobodan prolaz.

I tako su se spomenute dvije kombinacije našle na terenu, a Čilić se sa svojim partnerom očigledno bolje snašao od Francuza.

Tri puta su Čilić i Melo oduzimali servis francuskoj kombinaciji dok su ovi to činili u dva navrata. Drugi je set mogao biti i puno lakši s obzirom da su naš tenisač i Brazilac imali 4-1 i servis.

U četvrtak će Čilić i Melo igrati protiv drugih nositelja Mirnjija i Nestora.

ATP Monte Carlo, parovi:

Čilić/Melo - Roger-Vasselin/Simon 7-6(5), 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika