19.04.2012. / 15:09

Autor: Nacional.hr

Kaspersky Lab širi poslovanje na jugoistočnu Europu

Širenje partnerske mreže dio je plana tvrtke Kaspersky Lab kojem je cilj značajno povećati svoju prisutnost na tržištu manjih i srednje velikih tvrtki kao i u korporativnom segmentu diljem regije

Evgenij KasperskiEvgenij KasperskiKaspersky Lab sa zadovoljstvom najavljuje početak suradnje s međunarodnom tvrtkom Arrow Enterprise Computing Solutions koja će postati distributer proizvoda ruskog brenda za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Albaniju. Širenje partnerske mreže dio je plana tvrtke Kaspersky Lab kojem je cilj značajno povećati svoju prisutnost na tržištu manjih i srednje velikih tvrtki kao i u korporativnom segmentu diljem regije.

"Naši proizvodi su vrlo popularni u jugoistočnoj Europi, gdje smo među vodeća tri proizvođača antivirusnih proizvoda. Singi, naš postojeći partner u regiji, također bilježi visoku razinu prepoznatljivosti našeg brenda", izjavio je direktor tvrtke Kaspersky Lab za istočnu Europu, Andrey Slobodyanik. "U isto vrijeme, zrelost tržišta otvara nove mogućnosti za razvoj poslovanja čineći nužnim širenje naše mreže partnera što je od velike važnosti uzimajući u obzir naglo povećanje zahtjeva i potreba naših klijenata".

Prema riječima Andreya Slobodyanika, novi partner će se fokusirati na prodaju korporativnih rješenja tvrtke Karspersy Lab u četiri zemlje jugoistočne Europe. "Tvrtka Arrow ECS je dobro poznati distributer koji donosi dodanu vrijednost i koja je specijalizirana za pružanje usluga unutar korporativnog sektora te sektora manjih i srednje velikih tvrtki. Lepeza proizvoda distributera uključuje sigurnosna rješenja za korporativne mreže i virtualizaciju. Stručnjaci s certifikatom Arrow ECS sposobni su pružiti visoko kvalitetnu tehničku podršku. Također, nastaviti ćemo blisku suradnju s tvrtkom Singi koji distribuira kompletnu liniju naših proizvoda, kako za privatne tako i za poslovne korisnike", izjavio je Andreya Slobodyanika.

"Vidimo veliki potencijal za promociju korporativnih proizvoda tvrtke Kaspersky Lab u regiji", izjavio je Dino Novak, voditelj poslovne jedinice Security Solutions za južnu i istočnu Europu tvrtke Arrow ECS. „Kaspersky Lab aktivno razvija robusnu liniju korporativnih proizvoda. Prošle jeseni tvrtka je predstavila najnovija rješenja za poslovne korisnike - Kaspersky Endpoint Security 8 i Kaspersky Security Center - a prije samo tjedan dana predstavljeno je i tehnološki inovativno rješenje Kaspersky Security for Virtualization. To znači, da sada proizvodi tvrtke Kaspersky Lab u potpunosti udovoljavaju najnovijim trendove na tržištu i omogućuju centralno upravljanje virtualnim, fizičkim i mobilnim rješenjima, s pravilima, ažuriranjima i drugim IT sigurnosnim zadacima s jedne konzole - Kasperski Security Centre.

U sklopu ovog partnerstva, Kaspersky Lab sudjelovao je na događanju „Info Security Day" posvećenom korisnicima koje je po četvrti put u Beogradu organizirala tvrtka Arrow ECS. Viši marketinški menadžer tvrtke Kaspersky Lab, Vladimir Udalov, održao je prezentaciju pod nazivom "Virtualno sigurni: mitovi i realnost" informiravši sudionike događanja o najnovijim informatičkim sigurnosnim trendovima i virtualizaciji.

Vezane vijesti

Kaspersky Lab otvorio ured za Jugoistočnu Europu sa sjedištem u Ljubljani

Kaspersky Lab otvorio ured za Jugoistočnu Europu sa sjedištem u Ljubljani

Kaspersky Lab je danas u Zagrebu najavio službeno otvaranje regionalnog predstavništva za jugoistočnu Europu. Ured će biti smješten u Ljubljani i bit… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika