19.04.2012. / 16:45

Autor: Totalsport

Raul: Mogu samo reći ovo, odlazim iz Europe

Želim zahvaliti baš svima u i oko kluba. Menadžeru, predsjedniku, treneru, suigračima, navijačima, svima - rekao je Raul

Raul (Reuters)Raul (Reuters)U četvrtak su Schalke i njegov španjolski 34-godišnji nogometaš Raul obznanili da prekidaju suradnju na kraju aktualne sezone, u kojoj se klub iz Gelsenkirchena trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Bundeslige.

Nastavak suradnje nije dogovoren, makar je Schalke nudio svom napadaču jednogodišnje produljenje. Raul je tražio dvije godine. Na konferenciji za novinare Raul je rekao:

- Bila je ovo jako teška odluka za mene. Lijepo je bilo u Schalkeu, koji me primio kad sam u Realu postao suvišan. Želim zahvaliti baš svima u i oko kluba. Menadžeru, predsjedniku, treneru, suigračima, navijačima, svima - rekao je Raul i nastavio:

- Ne znam još gdje idem. Zapravo, znam da ću napustiti Europu i igrati u nekoj manje zahtjevnoj ligi izvan granica kontinenta. Ponude postoje, a s menadžerom ću sjesti i odlučiti kuda ću.

Za kraj je suzni Raul poručio:

- Schalke će uvijek ostati u jednom dijelu mog srca. Ljudi su ovdje imali sa mnom dosta strpljenja. Osjećao sam se divno, okruženje je bilo sjajno, povjerljivo i ugodno.

Raul je u Schalke došao na ljeto 2010. godine došao iz Real Madrida, te je zajedno s Klaas-Janom Huntelaarom tvorio jedan od najboljih napadačkih dvojaca u Bundesligi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika