20.04.2012. / 08:06

Autor: Hina

Aveti prostitucije nad Berlusconijem

Glavni talijanski dnevnici, među kojima Corriere della Sera i Repubblica objavili su da istražitelji sumnjaju da je Berlusconi Tarantiniju platio stotine tisuća eura kako bi prešutio dokaze

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi suočen je s novom pravosudnom istragom usmjerenom na njegov odnos s čovjekom optuženim za dovođenje prostituki, rekao je u četvrtak neimenovani pravosudni dužnosnik.

Po njegovim riječima, pravosuđe u Bariju proširilo je postojeću istragu o lokalnom poslovnom čovjeku Gianpaolu Tarantiniju kako bi obuhvatila i Berlusconija.

Istražitelji su optužili Tarantinija za davanje lažnog iskaza i prešućivanje informacija tijekom istrage glede navodnog dovođenja prostitutki na zabave u rezidencijama bivšeg premijera.

Sad žele usmjeriti istragu na to je li Tarantini lagao u Berlusconijevu korist.

Berlusconijev odvjetnik Niccolo Ghedini rekao je da nije dobio službenu obavijest da se protiv njegovog kandidata u Bariju vodi istraga.

Glavni talijanski dnevnici, među kojima Corriere della Sera i Repubblica objavili su da istražitelji sumnjaju da je Berlusconi Tarantiniju platio stotine tisuća eura kako bi prešutio dokaze.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika