20.04.2012. / 12:52

Autor: Totalsport

Memphis uzima Hudsona do kraja sezone

Hudson bi za momčad iz svoga rodnog grada Memphisa trebao potpisati ugovor do kraja sezone, a u Grizzliesima ga vide kao idealnu zamjenu za iskusnog šutera Gilberta Arenasa koji ima problema s ozljedom desne "šuterske" šake

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaBek-šuter Lester Hudson, kojem je drugi desetodnevni ugovor s Clevelandom istekao u srijedu, postigao je usmeni dogovor s Memphisom, pa bi za Grizzliese trebao nastupati u doigravanju košarkaške NBA lige.

Hudson bi za momčad iz svoga rodnog grada Memphisa trebao potpisati ugovor do kraja sezone, a u Grizzliesima ga vide kao idealnu zamjenu za iskusnog šutera Gilberta Arenasa koji ima problema s ozljedom desne "šuterske" šake.

Inače, najnovije pojačanje Memphisa u 13 utakmica za Cavse bilježilo je vrlo dobre učinke, u prosjeku 12.7 koševa, 3.5 skokova i 2.7 asistencija za 24 minute na parketu uz 39 posto šuta iz igre.

Recimo i da je 27-godišnji Hudson ušao u povijest NCAA lige kao jedini košarkaš koji je ostvario quadruple-double učinak, odnosno u četiri statističke kategorije bio je dvoznamenkast. U dresu East Kentucky Minersa protiv West Virginia Wilda 13. studenog 2007. godine ubilježio je 25 koševa, 12 skokova, te po 10 dodavanja i ukradenih lopti.

Koliko je takav učinak u jednoj utakmici teško dohvatljiv spomenimo da je samo četvorici košarkaša u NBA povijesti to uspjelo. Posljednji je quadruple-double ostvario tadašnji centar San Antonija David Robinson koji je 1994. Detroitu ubacio 34 koša uz po 10 skokova, asista i blokada.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika