20.04.2012. / 13:38

Autor: Hina

Otvorena prva trgovina vojne opreme u Hrvatskoj

U Zagrebu je danas otvorena prodavaonica vojne neborbene opreme, prva takva u Hrvatskoj, u kojoj se građanima nudi oprema kojom se koriste Oružane snage Republike Hrvatske.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELLFoto: Željko Lukunić/PIXSELLU Zagrebu je danas otvorena prodavaonica vojne neborbene opreme, prva takva u Hrvatskoj, u kojoj se građanima nudi oprema kojom se koriste Oružane snage Republike Hrvatske.

Djelatne vojne osobe u trgovini će moći kupiti vojne odore i drugu vojnu opremu, a građani mogu izabrati raznu neborbenu vojnu opremu hrvatskih proizvođača (čizme, majice, oprema za kampiranje) s kojima Ministarstvo obrane (MORH) ima ugovor o suradnji.

Trgovinu je otvorio pomoćnik ministra obrane Viktor Koprivnjak koji je rekao da MORH snažno podupire domaće proizvođače vojne opreme te naglasio da od njih očekuje i kvalitetu.

Službenom otvorenju nazočili su predstavnici tvrtke "Pleter-usluge" d.o.o. koja upravlja trgovinom kao i predstavnici proizvođača čiji se proizvodi mogu kupiti u prvoj trgovini vojne opreme.

U sklopu prodavaonice, u Zvonimirovoj ulici 5, nalazi se i Info centar MORH-a koji zainteresiranima nudi informacije o mogućnostima pristupanja Oružanim snagama, dragovoljnom služenju vojnog roka i dr.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika