23.04.2012. / 15:38

Autor: Totalsport

ATP Bukurešt: Dodig u 2. kolu parova

Dodig i Melo će u drugome kolu 398,250 eura vrijednog turnira igrati protiv boljeg iz susreta između Australaca Paula Hanleyja i Jordana Kerra te Talijana, ujedno branitelja naslova, Danielea Braccialia i Potita Staracea

Ivan Dodig (Reuters)Ivan Dodig (Reuters)Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u 2. kolo igre parova na ATP turniru iz serije 250 koji se ovoga tjedna igra u rumunjskom gradu Bukureštu.

Dodig je, baš kao i prošloga tjedna u Monte Carlu Marin Čilić, zaigrao parove s Brazilcem Marcelom Melom, a bolji su njih dvojica bili od rumunjsko-njemačke kombinacije Marius Copil i Alexander Waske sa 6-1, 6-2.

Nikakvih problema Dodig i Melo nisu imali protiv praktički bezopasnih suparnika koji su svoj servis gubili čak pet puta iz sedam servis-gemova. "Naša" je kombinacija svega jednom ispustila svoj početni udarac i to u drugome setu kada je koncentracija malo popustila nakon lagano osvojenog prvog.

Dodig i Melo će u drugome kolu 398,250 eura vrijednog turnira igrati protiv boljeg iz susreta između Australaca Paula Hanleyja i Jordana Kerra te Talijana, ujedno branitelja naslova, Danielea Braccialia i Potita Staracea.

Dodig svoj susret prvog kola u pojedinačnoj konkurenciji igra u utorak protiv Nijemca Daniela Brandsa, koji se do glavnog turnira probio iz kvalifikacija.

ATP Bukurešt, parovi, 1. kolo:

Dodig/Melo - Copil/Waske 6-1, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika