25.04.2012. / 13:44

Autor: Totalsport

Hernanes iz Lazija završio sezonu

Pet do šest tjedana je liječnička preporuka da Brazilac mora pauzirati, a Hernanes je tako postao već drugi bitan klupski igrač koji je izgubljen do kraja sezone

Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lima (Wikipedia)Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lima (Wikipedia)Brazilski nogometaš, 26-godišnji Hernanes iz rimskog Lazija, više neće igrati ove sezone, nakon što su liječnici utvrdili prilično oštećenje njegovog bedrenog mišića.

Pet do šest tjedana je liječnička preporuka da Brazilac mora pauzirati, a Hernanes je tako postao već drugi bitan klupski igrač koji je izgubljen do kraja sezone. Drugi je Cristian Brocchi, makar je i prilično upitno hoće li uopće do kraja sezone zaigrati i njemački napadač Miroslav Klose.

Inače, Hernanes je ove sezone odigrao 31 prvenstvenu utakmicu, te je postigao osam pogodaka, a bez njega će Lazio pokušati obraniti trenutačno treće mjesto koje vodi iduće sezone u kvalifikacije Lige prvaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika