25.04.2012. / 16:22

Autor: Nacional.hr

Američki obavještajac i lobist

'Ne bih sudio Sanaderu'

On smatra kako Sanaderove zasluge za Hrvatsku premašuju zloupotrebu za koju je optužen

Ivo SanaderIvo Sanader"Iskreno govoreći, ne bih procesuirao Sanadera. Svi su znali koliko je HDZ problematična stranka i da je bila čistija na vrhu nego na nižim razinama, upravo zahvaljujući Sanaderu", rekao je u intervjuu za Radio Slobodna Europa američki lobist i bivši obavještajac Bruce P. Jackson.

On smatra kako Sanaderove zasluge za Hrvatsku premašuju zloupotrebu za koju je optužen.

"Bez njega teško da bi Hrvatska danas bila u NATO-u i Europskoj uniji", smatra Jackson koji se nalazi na čelu Projekta za demokracije u tranziciji i koji zagovara širenje NATO-a.

Zanimljivo, Jackson kao lobist ne vidi ništa loše u "činjenici da mnogi u Hrvatskoj i dio novca zarade 'sa strane'. Za njega je to možda prijestup, ali ne i grijeh.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 25.04.12. 21:04

Da je meni sanader dal toliko penez (ili bar dio) koliko je dal tom američkom proljevistu (dolazi od proljev), pardonček - "lobistu" i "bivšem obavještajcu" (čitaj - masonu) Bruce P. Jacksonu, možda bi i ja tak govoril (makar ne verujem - za tak nekaj moraš biti ogromno govno!).
Jebo državu iz koje dolaze takvi "demokrati"!
Ta amerika je stvarno uzrok svim nevoljama ovog jadnog svijeta s njihovom glavnom parolom: "pohlepa je vrlina"! - fuuuuuj!!


registracija
14/11/07

laufer, 25.04.12. 23:42

A-ha, neka Bruce P. Jackson proba ne platiti porez u USA i neka pokuša onda tako objasniti stvar američkoj poreznoj službi.


registracija
26/2/12

Hercegovac, 25.04.12. 23:48

Lujo1
Da nije bilo amera danas bi se u hrvatskoj chirilica u skoli ucila !
Ne njajke vise ...matere ti !


registracija
25/6/10

vidra, 26.04.12. 06:18

Eto kako funkcioniraju svjetski političari u "demokratskim" zemljama. " Vrana, vrani oči ne vadi". A mi sitni ološ, ako ukrademo kokoš, jao si ga nama.


registracija
28/1/12

Bvalen16, 30.04.12. 12:49

I šta sad ??Hercegovac..Pomogli su rasturiti Jugu i sad se zbog toga moramo svakom Američkom majmunu i smradu naguziti....Zar je ovo samostalnost?A budi siguran da su bivšu državu rasturili zbog svojih interesa i da smo svi mi na Balkanu za njih obični brojevi i meso za buduće ratove(Nato) opet zbog njihove koristi.Ovoj tip je korumpirana konjusina i više vjerujem nekom prosjaku na cesti nego njemu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika