25.04.2012. / 19:00

Autor: Hina

Peticija za pelješki most

Inicijativni odbor Udruge za pelješki most danas je na mostu između tvrđave Revelina i povijesne jezgre Dubrovnika predstavio peticiju pod nazivom: "Recite da za pelješki most, recite da za Dubrovnik."

Neki i dalje vjeruju da je Pelješki most najbolje rješenjeNeki i dalje vjeruju da je Pelješki most najbolje rješenjeInicijativni odbor Udruge za pelješki most danas je na mostu između tvrđave Revelina i povijesne jezgre Dubrovnika predstavio peticiju pod nazivom: "Recite da za pelješki most, recite da za Dubrovnik."

Članovi Inicijativnog odbora u kojem su prof. dr. Nenad Jasprica, dr. Vinicije Lupis i dr. Mirna Batistić tom su prilikom rekli da je peticija namijenjena akademskoj zajednici i svim ljudima dobre volje kako bi izrazili nezadovoljstvo jer vlada namjerava odustati od gradnje pelješkog mosta.

"Mi nismo ni stranačka ni politička udruga, nego priznati znanstvenici koji smatraju da akademska zajednica i ljudi koji se bave znanošću u Dubrovniku nisu dovoljno zastupljeni u javnosti iako za to ima prostora", istaknuo je dr. Nenad Jaspric.

Dodao je da je već previše novca uloženo u pripremu za izgradnju pelješkog mosta i da ne treba trošiti novac za neko drugo rješenje.

Članovi te udruge također su rekli da su kao mjesto za predstavljanje te udruge namjerno odabrali most - djelo arhitekta Paska Miličevića iz doba renesanse, koji najbolje dokazuje da smo i onda i danas sposobni pronaći kvalitetna rješenja za izgradnju mostova.

Vezane vijesti

Saudijke žele voziti

Saudijke žele voziti

Saudijke su u srijedu, na godišnjicu početka kampanje, stavile na internet peticiju namijenjenu kralju Abdalahu kojom traže da se ženama dopusti… Više

Komentari

registracija
25/4/12

pro1x2, 25.04.12. 20:43

pro1x2tips.weebly.com ---> 8 dana zaredom win !!!!

---> najbolji tipser prolaznost veća od 80%


--->svaki dan i free tip

--->pretplata samo samo 100kn

--->prestani gubiti na kladionici i slušaj prijedloge od trojice najboljih tipsera

---> detaljne analize,info utakmice

---> Sretno


registracija
2/6/11

stereo, 26.04.12. 11:54

ZNANASTVENICI, čega, znanstvenici koji pušu u balun onih koji su pokupovali parcele gdije bi most trebao 'leći'.
Da ste prvai znanstvenici trebali bi znati kako bi ta ogromna količina prometa trebala naškoditi netaknutoj prirodi, oazi mira, ljepote i da dalje ne nabrajam.
Ajde moji znanstvenici ličite mi na one generale što su pisali peticije u ime koga i zbog čega ZNA SE.


registracija
8/8/09

tovar62, 26.04.12. 13:02

Da je neki most Bratstva I Jedinstva sigurno bi prosao,,,a kod Hrvatskih izdaijica I lopova tesko,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika