25.04.2012. / 19:19

Autor: Hina

Beyonce najljepša na svijetu po izboru časopisa People

Američka R&B glazbenica Beyonce, po izboru tjednika "People", najljepša je žena na svijetu za 2012. godinu.

BeyonceBeyonceAmerička R&B glazbenica Beyonce, po izboru tjednika "People", najljepša je žena na svijetu za 2012. godinu.

Uspješna kantautorica i producentica i mlada majka troipolmjesečne djevojčice izjavila je u razgovoru s novinarom tjednika kako se, otkako je rodila, "osjeća ljepšom nego ikad". Malena Blue Ivy Carter, čiji je otac poznati reper Jay-Z, rodila se u siječnju.

"Tako je dražesna, nikada dosad nisam osjetila takvu povezanost s nekim i imala takav motiv za život", rekla je ne želeći reći kome djevojčica sliči. "Sliči sebi", jednostavno je odgovorila.

"Pjevačica je tijekom 15-godišnje karijere osvojila 16 nagrada 'Grammy' i može se usporediti s prirodnom silom u svijetu spektakla. Ona je ikona ljepote i stila", piše "People" te dodaje kako je pjevačica nakon porođaja vrlo brzo ponovno dobila zavidnu liniju te da se trenutačno priprema za koncert koji će se početom rujna održati u Atlantic Cityju.

Po prošlogodišnjem izboru tjednika "People", najljepša je bila pjevačica i glumica Jennifer Lopez, a 2010. glumica Julia Roberts.

Vezane vijesti

Beyonce i Jay-Z uživaju na odmoru

Beyonce i Jay-Z uživaju na odmoru

Tri mjeseca nakon što su postali roditelji, r'n'b pjevačica Beyonce Knowles i njezin suprug, reper Jay-Z otputovali su na odmor gdje se 30-godišnja… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 25.04.12. 21:19

Jebote ovi stvarno nemaju ukusa!
Pa Zagrebom svaki dan šeće par tisuća žena i djevojaka nesrazmjerno ljepših i ženstvenijih (a i pametnijih) od ove "ljepotice"!
Pa pogledajte joj samo noge niže od koljena - na kaj to liči?
MOra da su u žiriju sedeli sljepci i senilci!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika