26.04.2012. / 14:04

Autor: Nacional.hr

Mišo Kovač:

HDZ mi je platio barem 2,5 milijuna, a trebaju još

"Dobio sam nešto, ali ne sve. Jedan dio su mi rekli poslati, ali nisu mi nikad poslali", rekao je

Mate Mišo Kovač Mate Mišo Kovač Popularni pjevač Mate Mišo Kovač je istaknuo kako ne zna kako je HDZ prikupljao novac, no naglašava kako mu je stranka ostala dužna za više nastupa u predizbornim kampanjama od 2003. do 2009. godine, izvještavaju 24 sata.

„Ne znam kako su oni prikupljali novac, time neka se bave Uskok i Državno odvjetništvo. Ja znam samo da su mi ostali dužni. Ne želim govoriti o iznosu koji mi duguju. Dobio sam nešto, ali ne sve. Jedan dio su mi rekli poslati, ali nisu mi nikad poslali", rekao je Mišo.

Ipak je na kraju otkrio sumu koju je primio od HDZ-a. „Znate vi koliko sam ja dobio novca od njih u ovih 20 godina za sve nastupe? Milijune, barem 2,5 milijuna eura! Napiši tako, nemoj me zajebati", kazao je.

Podsjetimo kako je u svom iskazu na suđenju za Fimi mediju bivši rizničar stranke Mladen Barišić izjavio kako su Miši iz crnog fonda stranke isplatili 80 000 eura.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
18/2/12

Mirni, 26.04.12. 14:52

Je, ako nemre nikak drukčije onda ide pošteno!


registracija
5/5/10

katlin, 26.04.12. 17:33

Je si li platio porez?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika