26.04.2012. / 14:40

Autor: Totalsport

Mediji: Bilić pristao preuzeti Beşiktaş

Ponudu iz Beşiktaşa shvatio je vrlo ozbiljno i spreman je na pregovore - citiriao je Mrmićeve riječi Turskish-football.com

Slaven Bilić Slaven Bilić Prema pisanju turskih medija, očekuje se da će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić uskoro potpisati ugovor s istanbulskim Beşiktaşem.

Agencijsku je vijest o dogovoru suradnje između Bilića i predsjednika kluba Fikreta Ormana objavila i Posta, drugi najtiražniji dnevnik u Turskoj. Dogovor uključuje povratak u klub Marijana Mrmića (46), nekadašnjeg vratara istanbulskog sastava i aktualnog Bilićeva pomoćnika u reprezentaciji, koji će raditi kao trener vratara.

Kondicijski bi trener pak trebao ostati 59-godišnji Nijemac Roland Koch, koji trenutačno obnaša tu dužnost.

Prije dva je dana mogući transfer hrvatskog izbornika u Istanbul za tursku radijsku postaju Radyospor najavio sam Mrmić.

- Slaven je trenutačno u Engleskoj na motrenju hrvatskih reprezentativaca. Vratit će se u Zagreb za nekoliko dana. Ponudu iz Beşiktaşa shvatio je vrlo ozbiljno i spreman je na pregovore - citiriao je Mrmićeve riječi Turskish-football.com.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
25/4/12

pro1x2, 26.04.12. 19:23

pro1x2tips.weebly.com ---> 8 dana zaredom win !!!!

---> najbolji tipser prolaznost veća od 80%


--->svaki dan i free tip

--->pretplata samo samo 100kn

--->prestani gubiti na kladionici i slušaj prijedloge od trojice najboljih tipsera

---> detaljne analize,info utakmice

---> Sretno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika