26.04.2012. / 14:43

Autor: Totalsport

Petrić se u subotu oprašta od hamburške publike

- Ne znam još, nisam odlučio. Možda nastavim u Bundesligi. I odlazak u SAD mi golica maštu. Ali ne još. Za tri ili četiri godine - zaključio je Petrić

Mladen Petrić (Reuters)Mladen Petrić (Reuters)Trener nogometnog Bundesligaša HSV-a Thorsten Fink odlučio je hrvatskom napadaču Mladenu Petriću (31) u subotnjemu domaćem ogledu 33. kola protiv Mainza dati priliku od prve minute.

- Krenut će od početka. Svojom igrom između linija odgovarat će mi savršeno u taktičkom smislu - rekao je trener o Hrvatu koji na kraju sezone napušta HSV nakon četiri sezone provede u gradu na Labi.

- U posljednje vrijeme ponekad sam ga morao držati izvan sastava jer mi nije odgovarao u taktičkoj koncepciji. Moram gledati dobrobit momčadi - opravdavao se Fink.

U napadu će hrvatski reprezentativac tako zaigrati uz Peruanca Paula Guerrera, koji se vraća u momčad nakon dugotrajne suspenzije zbog teškog prekršaja. Drugi je hrvatski reprezentativac u redovima Hamburžana, Ivo Iličević (aduktor), ozlijeđen. Njega će na mjestu desnoga bočnog ofenzivnog veznjaka zamijeniti Korejac Heung Min Son.

Petriću će nastup na Imtech Areni u subotu biti oproštaj od HSV-ovih navijača. Oprostit će se barem dostojno, kao igrač početne postave. Volio bi se oprostiti i kao strijelac.

- Moja mi oproštajna utakmica nakon četiri godine provedene u Hamburgu već danima ne izlazi iz glave. Bit će to za mene vrlo emotivan trenutak - rekao je Petrić nadodavši:

- Šteta je što nakon dviju dobrih godina u mojoj posljednjoj sezoni HSV-u nije išlo dobro. Volio bih da se od HSV-ovih navijača mogu oprostiti u puno sretnijim, uspješnijim okolnostima. U svakom slučaju, naš bundesligaški opstanak još uvijek nije sto posto izvjestan. Moramo pobijediti Mainz. Onda ćemo proslaviti.

Na pitanje gdje će igrati sljedeće sezone Petrić je odgovorio:

- Ne znam još, nisam odlučio. Možda nastavim u Bundesligi. I odlazak u SAD mi golica maštu. Ali ne još. Za tri ili četiri godine - zaključio je Petrić.

Vezane vijesti

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

- Ostao bih i dalje Chelseajev član da nismo u Münchenu osvojili Ligu prvaka - otkrio je bjelokošćanski 34-godišnji napadač Didier Drogba, uz vratara… Više

Komentari

registracija
25/4/12

pro1x2, 26.04.12. 19:23

pro1x2tips.weebly.com ---> 8 dana zaredom win !!!!

---> najbolji tipser prolaznost veća od 80%


--->svaki dan i free tip

--->pretplata samo samo 100kn

--->prestani gubiti na kladionici i slušaj prijedloge od trojice najboljih tipsera

---> detaljne analize,info utakmice

---> Sretno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika