27.04.2012. / 08:19

Autor: Hina

Lesar:

'Zbog (ne)doprinosa u zatvor je trebalo stotinjak direktora'

Dosadašnje toleriranje bilo je kriminalno djelo zbog čega je u zatvoru trebalo završiti stotinjak direktora, menadžera i kapitalista koji su potkradali državu, rekao je Lesar.

Dragutin LesarDragutin LesarPredsjednik Hrvatskih laburista- Stranke rada Dragutin Lesar izjavio je večeras u Splitu da je ta stranka već počela pripreme za lokalne izbore 2013. te da će po njegovoj procjeni na njih izaći samostalno.

Hrvatski laburisti splitsko-dalmatinske podružnice večeras su u Splitu u Lesarovoj nazočnosti u drugom krugu izabrali Tea Kovačevića za predsjednika, a Blaženku Galić za tajnicu, te devet članova Izvršnog odbora.

Kako je rekao Dragutin Lesar, Hrvatski su laburisti pripreme za lokalne izbore počeli početkom ožujka u cijeloj Hrvatskoj

Ovih smo dana na području Dalmacije gdje obavljamo politički dio razgovora i dogovora, a onda dolazi stručni tim s radionicama i učenje o lokalnoj samoupravi, rekao je.

Sve što ćemo od sada do svibnja sljedeće godine raditi u vezi je s lokalnim izborima i okretanju problemima u lokalnoj zajednici, kazao je Lesar novinarima dodavši kako on osobno procjenjuje da će Hrvatski laburisti na lokalne izbore izaći samostalno.

Upitan što misli o tome da se ubuduće plaće neće moći isplaćivati bez doprinosa, Lesar je odgovorio kako je to konačno dobra stvar.

Dosadašnje toleriranje bilo je kriminalno djelo zbog čega je u zatvoru trebalo završiti stotinjak direktora, menadžera i kapitalista koji su potkradali državu, rekao je Lesar.

Vezane vijesti

Pad podrške SDP-u

Pad podrške SDP-u

Redovito mjesečno istraživanje političkih preferencija u Hrvatskoj agencije Promocije plus pokazalo je kako je nastavljen pad podrške SDP-u, dok je s… Više

Komentari

registracija
26/2/12

okvardz, 27.04.12. 10:48

lesaru svaka čast, glasao sam za kokoši, pardon pjetlove što su obećali da će kukurikati,lasar svaki pošten čovjek će na vašu stranu, tj. vi ste na strani malih, jadnih poštenih nepokvarenih duša u rh. zamislite ima i takvih u rh. rh nije samo lopovaska, banditska , prosjačka kako se može isčitati kada se slušaju političari, nego bitno drukčija.


registracija
26/2/12

okvardz, 27.04.12. 10:50

narod rh je normalan, dobar i pošten, ali kako to da stalo nas vode nenormalni,nepošteni i pokvareni neljudi, kako nam se to desi.koja znanost može to objasniti da stalno , na svim izborima izaberemo krivo. izaberi sigurno ćeš pogriješiti.kao da nas je bog prokleo 1990. god.


registracija
26/2/12

okvardz, 27.04.12. 10:52

gos. lesar eto vam tema za doktorat. ali nemojte ništa prepisivati. pa i nemorate. sve oko vas upućuje je materijal za jednu dobru temu.


registracija
5/1/07

james, 27.04.12. 12:43

Lesar i dalje laprda ko i prije dok je bio šef u sindikatu.
Ne znam zašto taj čovjek mora biti svakom loncu poklopac bez obzira da li se u loncu kuha grah ili napoj za pajceke.


registracija
14/7/11

Trinity, 27.04.12. 13:38

Laprdao je i prije, samo sad nakon izbora i osvajanja 6,7 zastupničkih mjesta osjetno su mu narasla krila, a još više apetiti za vlašću, pa laprda još više i žešće zato da još bolje ljudima "uđe u uho". Znajući kakvi su hrvatski glasači, ne treba biti puno pametan i zaključiti da će na lokalnim izborima laburisti jako dobro proći.


registracija
29/4/09

florenz, 29.04.12. 14:10

Zatvor za direktore - neplatiše nije rješenje, jer će u zatvoru opet boraviti na trošak građana. Treba dugove naplatiti iz njihove privatne mirovine stećene za "direktorovanja" i to sa zateznim kamatama uz zabranu svih ovlasti u javnim i privatnim firmama, ali ne i pšravo na rad kao običnom građaninu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika