27.04.2012. / 13:11

Autor: Totalsport

WTA Stuttgart: Wozniacki samo tri gema protiv Kerber

Slično uvjerljiva je bila još jedna njemačka tenisačica. Mona Barthel je sa 6-3, 6-1 svladala sedmu nositeljicu Marion Bartoli, dok je četiri gema samo (6-2, 6-2) izgubila i Petra Kvitova protiv Francesce Schiavone

Angelique Kerber (Wikipedia)Angelique Kerber (Wikipedia)Danska tenisačica Caroline Wozniacki, ne tako davno najbolja svjetska tenisačica, gadno je poražena u meču 3. kola WTA turnira u Stuttgartu (dvorana, zemljana podloga).

Sa 6-1, 6-2 je bolja od nje bila domaća tenisačica Angelique Kerber koja ju je tako dobila dva puta u samo desetak dana. Podsjetimo, u finalu turnira u Kopenhagenu je Kerber slavila sa 6-4, 6-4.

Ovom prilikom je Wozniacki, danas šesta igračica na svijetu, imala još manje šanse, zapravo, gotovo nikakve. U cijelom meču Wozniacki nije došla do niti jedne break-prilike, dok je suparnica iskoristila četiri od sedam takvih šansi.

Koliko je Wozniacki bila nemoćna na servis Njemice najbolje govori podatak da je osvojila samo dva od 26 poena nakon prvog ubačenog servisa Kerber.

Slično uvjerljiva je bila još jedna njemačka tenisačica. Mona Barthel je sa 6-3, 6-1 svladala sedmu nositeljicu Marion Bartoli, dok je četiri gema samo (6-2, 6-2) izgubila i Petra Kvitova protiv Francesce Schiavone.

Spomenimo i da je Andrea Petkovic zbog ozljede gležnja predala meč najboljoj svjetskoj tenisačici Viktoriji Azarenki kod 6-2, 4-4 za Bjeloruskinju. Inače, Petkovic je igrala svoj tek drugi meč nakon povratka, odnosno, ozljede leđa u siječnju ove godine.

WTA Stuttgart, 3. kolo:

Azarenka (1) - Petkovic 6-2, 4-4, predaja Petkovic

Barthel - Bartoli (7) 6-3, 6-1

Na Li (8) - Amanmuradova 6-4, 6-4

Kerber - Wozniacki (6) 6-1, 6-2

Kvitova (3) - Schiavone 6-2, 6-2

Stosur (5) - Görges 6-2, 2-6, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika