27.04.2012. / 13:48

Autor: Hina

HDSSB se neće odreći zločinca

Američki veleposlanik u Republici Hrvatskoj James E. Foley izjavio je jučer tijekom boravka u Osijeku a nakon razgovora sa županom i gradonačelnikom Bubalom, kako dosad nije bilo razvijenih političkih odnosa s gradom i županijom "zbog određenih povezanosti koje zabrinjavaju" te da ta zabrinutost i dalje ostaje

Branimir GlavašBranimir GlavašPredsjednik Hrvatskoga demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB) Vladimir Šišljagić i dopredsjednik Krešimir Bubalo na današnjoj su konferenciji za novinare pod nazivom "Odgovor na skandalozno ponašanje američkoga veleposlanika" poručili američkom veleposlaniku da se nikada neće odreći Branimira Glavaša.

Američki veleposlanik u Republici Hrvatskoj James E. Foley izjavio je jučer tijekom boravka u Osijeku a nakon razgovora sa županom i gradonačelnikom Bubalom, kako dosad nije bilo razvijenih političkih odnosa s gradom i županijom "zbog određenih povezanosti koje zabrinjavaju" te da ta zabrinutost i dalje ostaje.

Na novinarsko pitanje odnosi li se to na Branimira Glavaša, odgovorio je potvrdno.

Šišljagić je danas takvo ponašanje ocijenio nekorektnim, to više što je veleposlanik tražio da razgovor bude bez novinara. Istaknuo je kako su mu rekli da ne dolazi u obzir da se odreknu veze s Branimirom Glavašem, koji je "nevin osuđen u politički montiranom procesu", te da nema "tih eura ni dolara zbog kojih bi se odrekli Glavaša, osnivača, člana stranke koji sudjeluje u njezinu radu".

Ustvrdio je kako je veleposlanik Foley "dobro surađivao sa Sanaderom", dodajući kako se dobro zna da je Sanader za jednog posjeta Washingtonu obećao da će "Glavaš biti eliminiran iz političkog života u Hrvatskoj".

HDSSB nije stranka koja ne zna što je demokracija pa smo veleposlanika detaljno informirali o stajalištima stranke, ali i naglasili da i mi imamo zamjerke američkoj diplomaciji, koja je među ostalim imala prilike zaustaviti genocid u Srebrenici ili Vukovaru, istaknuo je Šišljagić i dodao kako neće dopustiti da se blate naši generali i da se zaboravi da je samo na Osijek palo 6000 granata.

Šišljagić je, uz ostalo kazao kako su veleposlanika Foleya jučer detaljno upoznali s gospodarskim i turističkim mogućnostima Osječko-baranjske županije te da ima prostora i zainteresiranosti za dolazak američkih investitora.

Gradonačelnik Bubalo rekao je kako je veleposlanik došao u posjet na osobni zahtjev te da su i grad Osijek i Osječko-baranjska županija zainteresirani za suradnju, "ali ne za mrvice i dušobrižništvo". Pritom je ponovio da se HDSSB nikada neće odreći Branimira Glavaša.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 27.04.12. 14:08

Šišljagić i njegov šef pljuju na Hrvatsku i njezine institucije. Prodali bi dobrobit Slavonije za ratnog zločinca.


registracija
30/9/09

davor12345, 27.04.12. 14:29

Tako je! Ako treba zube ćemo o klin ali se Glave odreć' nećemo! Nekad su jahali kauboji, pa ondak kauboji HDZ-a, a danas jašu kauboji HDSSB-a. Mi smo Glavni, Glava je naš! Živio Dinko Burić!


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 27.04.12. 14:31

Glavaš misli da ce izaći van iz zatvora 2015. HA HA HA nepobitno je dokazano da je ntko ukrao 44 milijuna eura iz slavonske banke prije nego što je banka bila prodana austrijancima.
Tko je imao moć da bi takvu krađu počinio, i onda zataškao sve naknadne događaje?
Slavonska banka je samo dio posljeratno privrednog kriminala koji je Glavonja počinio. Glavaš nikada neće izaći iz zatvora.
HDSSB će propastu onog momenta kada im zakoni protiv korupcije oduzmu mogučnost zaposšljavanja po stranačim vezama.
Na kraju Glavonja treba i odgovarati za smrt hrvatskog heroja i branitelja Josipa Reihl Kira.

Podla, pokvarena kukavica, i lopov Branimir Glavaš.


registracija
30/9/09

davor12345, 27.04.12. 14:35

..."Istaknuo je kako su mu rekli da ne dolazi u obzir da se odreknu veze s Branimirom Glavašem, koji je "nevin osuđen u politički montiranom procesu", te da nema "tih eura ni dolara zbog kojih bi se odrekli Glavaša, osnivača, člana stranke koji sudjeluje u njezinu radu". Ja mislim da su mu Šišljagić i Bubalo u razgovoru bez novinara sigurno još i jeb... mater! On će nas učit demokraciji.


registracija
6/1/12

UnDeR, 27.04.12. 14:40

Svaka čast HDSSBovcioma na nepodilaženju i nepokornosti, bravo, držite i dalje do svojeg, a ova ljudska smeća ko je...


registracija
22/4/12

nesolipamet, 27.04.12. 14:43

Svi su oni isti.Fuj !


registracija
30/12/08

csiki, 27.04.12. 15:19

Glavas koji je ubijao i srbe i hrvate vazniji za stranku ustasku nego dobrobit stanovnistva Slavonije , glavno da oni dobro zive a narod nek pretura po kontenjerima. To je pravna drzava


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 27.04.12. 18:30

AMERIKANCI su igrali Golf dok su Hrvati ginuli u Osjeku i Vukovaru........paradoks je taj da danas samo pametunju....a zaradili su milijarde na prodaji Oruzija BALKANCINAMA.....


registracija
12/10/11

hiperborejac, 27.04.12. 18:38

Šišljagiću, ako ti isti veleposlanik navrati na čašicu razgovora i dušebrižništva reci mu da se oni imaju zašto brinuti jer u Texaškim gradovima još obojeni ne piju light beer sa bijelcima. Zamjeri mu to i reci mu da smo ušli u 21 stoljeće, a mogao bi mu čitav dan nabrajati i dijeliti lekcije o tome što njegovi šefovi rade po bijelom svijetu.


registracija
18/9/10

Brobi, 27.04.12. 23:43

ČVRSTA RUKA I POŠTENJE
SVETA VODA I KRŠTENJE
BUDI ČOVJEK, TO JE DIKA
BUDI RODA SVOGA SLIKA.

NEDAJ NA SE, NEDAJ SVOJE
NEMOJ TUĐE, PROKLETO JE
JER KO ŽIVOT TAKO PROĐE
PONOSAN PRED BOGA DOĐE.

GDJE GOD DA TE ŽIVOT NOSI
UVIJEK MORAŠ ZNATI KO SI.


registracija
18/9/10

Brobi, 27.04.12. 23:44

Jel zna nasa ulizivacka politicka i mediska elita tko su.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 28.04.12. 19:25

@jebokomunjare mislis dok su ginuli ljudi poput hrvatskoj heroja i branitelja Josipa Reihl Kira?


registracija
28/4/10

Zvonko, 29.04.12. 12:49

ankice,
a po kojim dijelima ti Kira trpaš u kategoriju heroja i branitelja? To što je poginuo na način na koji jest? Kako to da Blaža Kraljevića ne spominješ ili Miru Barešića?


registracija
12/11/11

Janko1979, 30.04.12. 11:55

Osijek se mora ogradit od ovakvih srednjovjekovnih trolova ,ako želi napredovat.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika