27.04.2012. / 13:57

Autor: Totalsport

Guardiola igračima objavio odlazak

- Dečki, odlazim iz Barcelone

Josep Pep Guardiola (Reuters)Josep Pep Guardiola (Reuters)Nema više nikakve sumnje - Josep Pep Guardiola od sljedeće sezone neće biti trener nogometaša Barcelone, još uvijek aktualnih europskih i španjolskih prvaka. Svoju je odluku jutros priopćio igračima, a oko podneva je trebao i na konferenciji za novinare.

Guardiola je u srijedu navečer održao sastanak s klupskim predsjednikom Sandrom Rosellom i premda su se u prvom trenutku pojavile informacije da su dogovorili nastavak suradnje na još godinu dana, 41-godišnji trofejni stručnjak je dan kasnije ipak odlučio napustiti klupu Barcelone poslije četiri godine. Jutros se, pišu španjolski mediji, pojavio na treningu i igračima objavio:

- Dečki, odlazim iz Barcelone.

U čudesne četiri godine Guardiola je katalonski klub odveo do 13 naslova: tri u španjolskoj Primeri, po dva u Ligi prvaka, Europskom superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu, jedan u Kupu kralja i tri u Španjolskom superkupu.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika