27.04.2012. / 16:22

Autor: Nacional.hr

U Londonu zatvorena ulica zbog prijetnje eksplozijom

Policija je pozvana nedugo nakon što je primjećeno bacanje kompjuterske opreme i namještaja iz ureda na petom katu zgrade

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Londonska policija je zatvorila ulicu Tottenham Court Road i evakuirala zgradu u kojoj je navodno čovjek koji prijeti kako će aktivirati bombu, piše BBC.

Policija je pozvana nedugo nakon što je primijećeno bacanje kompjuterske opreme i namještaja iz ureda na petom katu zgrade. Svjedoci tvrde kako 50-godišnji muškarac posjeduje bombu, dok drugi kažu kako uz sebe ima plinske boce. Opremu i namještaj su navodno morali izbacivati taoci bijesnog zaposlenika portala The Huffington Post UK.

Službeno se naglašava se kako se ne zna ima li još ljudi u zgradi osim gnjevnog zaposlenika. Dodaje se kako je zatvorena i obližnja autobusna stanica.

Zaposlenik obližnjeg kafića je izjavio kako je prije zatvaranja bilo riječi o bombi i taocima. Navodno su dva taoca puštena na slobodu.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika