30.04.2012. / 07:08

Autor: Bojana Križić

Exkluzivno - Jennifer Aniston

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

I nakon što je s “Prijateljima” osvojila svijet i zaradila milijarde, ova je 43-godišnja glumica nastavila svoju karijeru u Hollywoodu filmovima kao što su “The Break Up”, “Horrible Bose's”, “My life with Casey” i “Along Came Polly”, a od 10 svibnja ponovno stiže u hrvatska kina s romantičnom komedijom “S njim i na kraj svijeta”.

Jennifer AnistonJennifer AnistonMalo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz poznate serije “Prijatelji”, zasigurno je jedna od njih. I nakon što je s “Prijateljima” osvojila svijet i zaradila milijarde, ova je 43-godišnja glumica nastavila svoju karijeru u Hollywoodu filmovima kao što su “The Break Up”, “Horrible Bose's”, “My life with Casey” i “Along Came Polly”, a od 10 svibnja ponovno stiže u hrvatska kina s romantičnom komedijom “S njim i na kraj svijeta”. Igra ulogu mlade žene koja je primorana napustiti New York jer joj je suprug izgubilo posao, a ona ih sama ne može uzdržavati. Krenu na put, ali nekako završe u društvu hippie zajednice koja se naziva Elysium. Kroz humoristične situacije koje uključuju obilne količine marihuane, šarmantna Jennifer ponovno osvaja publiku svojim “puppy dog” očima, no gledatelji pred velikim platnima nisu jedini koji su pali na njen šarm. Priča se da je baš na setu filma u Atlanti Jennifer upoznala svoga sadašnjega dečka, glumca Justina Therouxa koji u ovome filmu glumi vođu hippie plemena. Ne bi bilo privi puta za ovu glumicu da se zaljubi na setu. Već su je povezivali s Vinceom Vaughnom i Gerardom Butlerom s kojima se intenzivno družila nakon povratka sa seta, a to sve nakon što ju je suprug, glumac Brad Pitt, nakon pet godina braka ostavio jer se na setu filma “Gospodin i gospođa Smith” zaljubio u sadašnju zaručnicu, Angelinu Jolie. Ipak, čini se kako Jennifer vezu s Justinom shvaća vrlo ozbiljno. U studenom prošle godine, nakon samo šest mjeseci veze, uselili su se u zajednički dom, a u posljednjih nekoliko dana šuška se i da im se bliži dan vjenčanja. Vjenčanje bi se, nagađaju strain mediji, trebalo dogoditi do kraja ove godine u Grčkoj, gdje je Jennifer živjela nekoliko godina dok je bila dijete jer joj od tamo potječe otac. U isto vrijeme, i njen bivši suprug Brad Pitt, zaprosio je svoju nevjenčanu suprugu s kojom ima šestero djece, Angelinu. Zli jezici nagađaju da je glumica svoju vezu “ubrzala” iz ljubomore prema novoj obitelji bivšega supruga, no osmjeh na njenome licu i činjenica da s Justinom provodi svo slobodno vrijeme i da ga je upoznala s roditeljima, stavlja zrnce sumnje na njihovu teoriju. Uvijek pažljiva s izjavama za medije, Jenn ne otkriva puno detalja o svome privatnome životu, no je li ona spremna zbog ljubavi učiniti jednako koliko i njen lik i “otići s nekime na kraj svijeta”, otkriva u intervjuu.

EXTRA: “S njim in a kraj svijeta” film je u kakvom vas gledatelji nisu navikli gledati. Što vas je privuklo u scenariju da ste se odlučili prihvatiti ovu ulogu?

- Prvenstveno me oduševilo ludilo cijele priče. Znam da nisam često viđen glumac u ovim žanrovima, ali upravo zbog lude i neobične priče, znala sam da će snimanje biti nevjerojatno zabavno. A uvijek dođe dobro malo zabave. Radi se o paru koji nakon dugo vremena odluče napraviti nešto na što nisu navikli, izaći iz svoje zone komfora , iz svojih sigurnih kukuljica. Upuštaju se u ludu avanturu, suživot s ljudima neobičnih navika i pogleda na svijet i upoznaju život potpuno oprečan “normalnim” životima koje su do sada vodili. Zapravo, snimajući ovaj film osjećala sam se kao da i ja sama izlazim iz svoje kukuljice, tj. filmskog žanra na kakav sam navikla. Mislim da sam mnogo naučila na ovome setu – što o glumi, što o životu.

EXTRA: Što ste prvo pomislili o svojim suradnicima, scenaristu Kenu Marinu i redatelju Davidu Wainu kada ste pročitali scenarij?

- Da su urnebesno zabavni dečki. „s njim in a kraj svijeta“ je jedan od onih filmova na kojemu nećete moći prikriti glasan smijeh. Atmosfera filma potpuno te ponese, poželiš biti dio hippy družine. I samo čitanje scenarija, jako je bilo zabavno. EXTRA: Kakav je lik kojega tumačite, Linda? - Linda je djevojka koja se traži. Ne može se odlučiti što želi od života sve dok je život ne prisili na odluku. Zbog financijskih problema, ona i njen suprug George, kojega tumači kolega Paul Rodd, na putu prema malom mjestu van New Yorka pronađu malu hippie zajednicu koja se naziva Elysium. To je grupa ljudi punih ljubavi prema životu. Bilo bi divno kad bi takva zajednica uistinu postojala, bilo bi super otići tamo. Ma da, vjerujem da ne bih tamo izdržala dulje od jednoga vikenda. Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima. Iako, ima nešto osvježavajuće u pojednostavljivanju i usporavanju života na kakav smo navikli. Pa barem nakratko i na filmskom platnu.

Cijeli intervju pročitajte u najnovijem broju Extre

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika