28.04.2012. / 12:09

Autor: Hina

Nakon Tupaca obožavatelji žele i hologram Raya Charlesa

Kad se hologram pokojnoga repera Tupaca Shakura pojavio na pozornici sa Snoop Doggom na nedavnome festivalu Coachelli, publika je bila zadivljena činjenicom da se, barem putem moderne tehnologije, izvođač vratio iz mrtvih.

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotKad se hologram pokojnoga repera Tupaca Shakura pojavio na pozornici sa Snoop Doggom na nedavnome festivalu Coachelli, publika je bila zadivljena činjenicom da se, barem putem moderne tehnologije, izvođač vratio iz mrtvih.

Na zahtjev Reutersa agencija za istraživanje tržišta iz Los Angelesa E-Poll Market Research koja za potrebe hollywoodskih velikih studija i televizijskih mreža ispituje mišljenje javnosti o slavnim ličnostima sastavila je popis pokojnih zvijezda koje su i dalje popularne i koje bi, poput Tupaca mogle privući publiku na koncert, makar i kao hologram.

Iako ima status kralja rock and rolla, Elvis Presley plasirao se tek na drugo mjesto, izjednačen s pjevačem countryja Johnnyjem Cashom. Prvi je legenda soula Ray Charles. Četvrti je John Lennon, a peti Frank Sinatra. Drugi kralj, ovaj put popa, Michael Jaskcon nije ušao u prvih deset, a Tupac koji je izazvao senzaciju na Coachelli bio je tek 16., odmah iz Tammy Wynette.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika