28.04.2012. / 13:24

Autor: Totalsport

Bilić o Guardioli: Svaka mu čast za sve što je napravio

Ono što je Guardiola napravio s Barcelonom nemjerljivo je utjecalo na samo shvaćanje nogometa, na promjenu načina igre u cijeloj Europi i ostat će zapisano u povijesti.

Joseph GuardiolaJoseph GuardiolaIzbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić Josepa Guardiolu smatra trenerom koji je revolucionalizirao igru te će zbog toga, smatra, ostati zapamćen u povijesti.

- Možda se nije dalo naslutiti da će zaista sada otići, ali nije to grom iz vedra neba, jer on je već i ranije u nekoliko navrata najavljivao da bi se to moglo dogoditi. Ne, doduše, decidirano, ali činjenica je da je uvijek produljivao ugovor samo na po godinu dana - izjavio je Bilić za Totalsport dodavši:

- Neki će sad reći kako se povlači nakon prve sezone koja, po njihovim kriterijima, nije toliko uspješna, ali ja mogu reći jedino: svaka mu čast za sve ono što je ostvario.

- Ono što je Guardiola napravio s Barcelonom nemjerljivo je utjecalo na samo shvaćanje nogometa, na promjenu načina igre u cijeloj Europi i ostat će zapisano u povijesti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika