28.04.2012. / 15:35

Autor: Hina

Potvrđena kandidatura Milanovića za predsjednika SDP-a

Predsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko rekao je da je odbor na današnjoj sjednici potvrdio kandidaturu sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića za predsjednika stranke te da su se 34 kandidata prijavila za 17 mjesta u predsjedništvu SDP-a.

Zoran MilanovićZoran MilanovićPredsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko rekao je da je odbor na današnjoj sjednici potvrdio kandidaturu sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića za predsjednika stranke te da su se 34 kandidata prijavila za 17 mjesta u predsjedništvu SDP-a.

Leko je nakon sjednice rekao da je odbor usvojio prijedlog izmjene Statuta kojima se povećava broj članova predsjedništva na 18 članova (17 plus predsjednik), broj potpredsjednika stranke na četiri te pojačava uloga predsjedništva.

Na novinarski upit odgovorio je da se osobno kandidirao za člana predsjedništva stranke. Podsjetio je da je sadašnji Glavni odbor SDP-a vodio stranku između 2007. i 2012. te sudjelovao u pripremi stranke za dobivanje vlasti, a za što je osobno dobio priznanje članova odbora.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika