01.05.2012. / 13:39

Autor: Hina

Bandić najavio kandidaturu za gradonačelnika?

Na pitanje hoće li se (iduće godine) ponovno kandidirati za gradonačelnika Bandić je rekao: "Što vi mislite je li bih se trebao kandidirati? To ćemo pitati građane koji su do sada četiri puta dali povjerenje gradonačelniku, a ja još nisam bacio koplje u trnje

Photo: Grgur Zucko/PIXSELLPhoto: Grgur Zucko/PIXSELLZagrebački gradonačenik Milan Bandić danas je u Maksimiru na proslavi Međunarodnog praznika rada neizravno najavio još jednu kandidaturu za gradonačelnika.

Na pitanje hoće li se (iduće godine) ponovno kandidirati za gradonačelnika Bandić je rekao: "Što vi mislite je li bih se trebao kandidirati? To ćemo pitati građane koji su do sada četiri puta dali povjerenje gradonačelniku, a ja još nisam bacio koplje u trnje."

Novinare je zanimao i Bandićev komentar odbijanja Skupštine njegova prijedloga za izgradnju fontana i uređenja Cvjetnog trga na što je gradonačelnik rekao da "ništa nije odbijeno" te da je sve što je Skupština zaključila on i izvršio.

"Ja samo znam raditi, biti odgovoran i poštivati zakon. Gospoda su to odlučila u sklopu proračuna i ja ću to izvršiti. Ja sam prvi čovjek Zagreba, prije svega da poštujem zakon i odluke Skupštine i tako će to i biti", rekao je.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

registracija
5/5/10

katlin, 01.05.12. 15:22

Kladim se da će SDP podržati kandidaturu Bandića. Nova koalicija na vidiku.


registracija
26/12/06

capica, 01.05.12. 22:32

Bandić može pakirati kofere. U Zagrebu je gotov.


registracija
12/12/10

Klarens, 01.05.12. 23:30

Kolko su purgeri blesavi
................................................
Pa kak se mogel ?????
.................................................
Uopche , ....IKAD ?????
.................................................
Bandidich trefit ?????
.................................................
Normalnim ljudima !!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika