02.05.2012. / 11:34

Autor: Totalsport

New York bez Henryja mjesec dana

Rentgenski pregled pokazao je da u pitanju ipak nije teža ozljeda, pa u New Yorku očekuju da će im se udarni napadač priključiti u momčadi za najkasnije mjesec dana

Thierry Henry (Reuters)Thierry Henry (Reuters)Legendarni francuski napadač Thierry Henry, igrač New York Red Bullsa, zbog ozljede desne zadnje lože izostat će u sljedeća tri do četiri tjedna.

Henry je u subotnjoj pobjedi protiv New Englanda bio strijelac za pobjedu svoje momčadi 1-0. Zabio je 34-godišnji napadač tom prilikom svoj deveti prvensveni pogodak u sezoni i vodeći je strijelac lige. No, u toj utakmici se i ozlijedio.

Rentgenski pregled pokazao je da u pitanju ipak nije teža ozljeda, pa u New Yorku očekuju da će im se udarni napadač priključiti u momčadi za najkasnije mjesec dana.

Henry će, tako, zbog ozljede propustiti gostovanje kod Davida Beckhama i aktualnih prvaka lige LA Galaxyja sljedeće subote.

New York je s 13 bodova iz 8 utakmica treći na Istoku, odnosno sedmi u ligi. Za vodećim Kansas Cityjem zaostaje osam bodova. Branitelj naslova LA Galaxy je tek sedmi na Zapadu, odnosno 10. u ligi s 10 bodova iz sedam nastupa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika