03.05.2012. / 08:42

Autor: Hina

Video: Modrićev eurogol u pobjedi Tottenhama

Modrić je postigao prvi pogodak na utakmici u 37. minuti sjajno pogodivši sam gornji lijevi kut Boltonova gola udarcem sa 25 metara

ArhivaArhivaHrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić bio je strijelac za Tottenham Hotspur koji je u zaostalom susretu 34. kola engleskog prvenstva kao gost svladao Bolton Wandererse sa 4-1 (1-0).

Modrić je postigao prvi pogodak na utakmici u 37. minuti sjajno pogodivši sam gornji lijevi kut Boltonova gola udarcem sa 25 metara.

Modrić je bio i začetnik akcije za treći gol svoje momčadi u 62. minuti kojega je postigao Emanuel Adebayor.

Bolton je početkom nastavka uspio poravnati golom Reo-Cokera (51), ali ključnim se pokazalo razdoblje od 60. do 69. minute kada je Tottenham postigao tri pogotka. Prvi je bio djelo Van der Vaarta (60), a preostala dva Adebayora (62, 69).

Modrić je odigrao čitavu utakmicu za Tottenham, dok je Ivan Klasnić ušao u igru za Bolton u 65. minuti.

Ovom pobjedom Tottenham je zadržao četvrto mjesto sa 65 bodova, koliko ima i peti Newcastle United koji je kao gost svladao Chelsea sa 2-0 (1-0), dok treći Arsenal ima bod više. Bolton je ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 34 boda, koliko ima i 17. Queens Park Rangers.

U drugom susretu igranom u srijedu Newcastle je stigao do važne pobjede na Stamford Bridgeu golovima Papissa Cissea (19, 90+4).

Chelsea je ovim porazom ostao na šestoj poziciji sa 61 bodom, te će sljedeće sezone Ligu prvaka igrati samo ako u finalu ovogodišnjeg izdanja najjačeg klupskog natjecanja na svijetu svlada Bayern u Muenchenu 19. ovog mjeseca.

Dva kola prije kraja prvenstva vodeći je Manchester City sa 83 boda, koliko ima i drugi Manchester United.

REZULTATI:

Chelsea - Newcastle 0-2 (Cisse 19, 90+4)

Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 1-4 (Reo-Coker 51 / Modrić 37, Van der Vaart 60, Adebayor 62, 69)

Vezane vijesti

Mancini: Igrali smo najbolji nogomet u Premiershipu

Mancini: Igrali smo najbolji nogomet u Premiershipu

U nedjelju će nogometaši Manchester Cityja na domaćem travnjaku u utakmici protiv QPR-a imati priliku osvojiti prvi premierligaški naslov nakon 44… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika