03.05.2012. / 10:11

Autor: Totalsport

WTA Budimpešta: Martić ekspresno u četvrtfinale

Martić će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Jelene Vesnine s kojom je dosada odigrala jedan susret

Petra Martić Petra Martić Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Budimpešti koji se ovog tjedna igra na zemljanoj podlozi.

Naša tenisačica uzvratila je igračici iz Kineskog Taipeija, Su-Wei Hsieh, za poraz u finalu turnira u Kuala Lumpuru koji se igrao početkom ožujka ove godine. Martić je tada zbog iscrpljenosti predala dvoboj pri rezultatu 6-2, 5-7, 1-4, jer je samo nekoliko sati ranije u više od tri sata igre pobijedila u polufinalu Jelenu Janković.

Ovoga puta dileme oko pobjednice nije bilo s obzirom na to da je u nešto manje od 65 minuta riješila Hsieh rezultatom 6-4, 6-1. Naša je igračica u prvom setu dva puta oduzimala servis svojoj suparnici, dok je jednom gubila svoj. U drugom je sve bilo puno lakše s obzirom da je Martić čak tri puta oduzela početni udarac Hsieh, a istovremeno joj nije ponudila nijednu break-loptu.

Martić će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Jelene Vesnine s kojom je dosada odigrala jedan susret. U meču prošle sezone u Cincinnatiju, naša je tenisačica slavila rezultatom 3-6, 7-6(5), 6-0.

WTA Budimpešta, 2. kolo:

Martić (6) - Hsieh 6-4, 6-1

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika