03.05.2012. / 10:37

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Čilić i Zovko te Veić i Dodig u četvrtfinalu parova

Naši će u borbi za polufinale igrati protiv prvih nositelja, slovačko-češke kombinacije Filip Polasek i Frantisek Čermak

Marin Čilić (Reuters)Marin Čilić (Reuters)Marin Čilić i Lovro Zovko izborili su četvrtfinale parova na ATP turniru iz serije 250 koji se ovog tjedna igra u Münchenu, uz nagradni fond od 450 tisuća eura.

Naša je kombinacija bila bolja od Marinka Matosevica i Bernarda Tomica u 1. kolu turnira u Bavarskoj. Bilo je 6-4, 6-4 za Čilića i Zovka za svega 65 minuta igre.

Naši igrači nisu dozvolili Australcima da im ijednom oduzmu servis, dok su oni to njima činili u u dva navrata iz četiri ponuđene prilike. Čilić i Zovko su u konačnici osvojili svega četiri poena više od Australaca (61-57), ali su se sasvim zasluženo plasirali u četvrtfinale.

Naši će u borbi za polufinale igrati protiv prvih nositelja, slovačko-češke kombinacije Filip Polasek i Frantisek Čermak.

Dodajmo kako su hrvatski tenisači Ivan Dodig i Antonio Veić plasirali su se u četvrtfinale parova na ATP turniru iz serije 250 koji je ovog tjedna igra na zemljanim terenima Beograda.

Naš je par sa 5-7, 7-6(1) i 10-5 bio bolji od talijansko-francuske kombinacije Alessandro Motti i Benoit Paire nakon 95 minuta igre. I dok je uzimanje poena na servisu protivnika bio problem u prvome setu za Dodiga i Veića, u drugome, a pogotovo u trećemu, je taj segmet igre bio puno bolji.

ATP München, parovi, 1. kolo:

Čilić/Zovko - Matosevic/Tomic 6-4, 6-4

ATP Beograd, parovi, 1. kolo:

Dodig/Veić - Motti/Paire 5-7, 7-6(1), 10-5

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika