04.05.2012. / 07:25

Autor: Hina

Jak vjetar srušio konstrukciju "balona", poginuo 66-godišnji Vinkovčanin

U nesreći koja se dogodila večeras u Vinkovcima, kada je jak vjetar slomio i srušio konstrukciju tzv. balona na sportskom terenu, poginuo je 66-godišnji Vinkovčanin, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELLFoto: Marko Mrkonjic/PIXSELLU nesreći koja se dogodila večeras u Vinkovcima, kada je jak vjetar slomio i srušio konstrukciju tzv. balona na sportskom terenu, poginuo je 66-godišnji Vinkovčanin, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima glasnogovornika Policijske uprave Luke Barunčića, uzrok pada balona u Teninoj ulici je jako nevrijeme koje je oko 18 sati zahvatilo Vinkovce i vinkovački kraj.

Zbog jakog vjetra došlo je do loma i rušenja konstrukcije balona na sportskom terenu na kojem je tada bio 66-godišnji Vinkovčanin, kazao je Barunčić dodajući kako na mjestu nesreće uskoro treba započeti očevid kako bi se utvrdio točan uzrok smrti poginulog Vinkovčanina.

Također je rekao kako policija nema drugih dojava o većim štetama od večerašnjeg nevremena koje je zahvatilo vinkovačko područje osim što je u Ivankovu došlo do prekida opskrbe električnom energijom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika