04.05.2012. / 16:17

Autor: Hina

Josipović osudio diskriminatorne izjave u Škabrnji

Predsjednik Republik Ivo Josipović osudio je danas sve neprimjerene diskriminatorne izjave izrečene prema pripadnicima nacionalnih manjina u Općini Škabrnja, gdje je skupina mještana iz Prkosa i Škabrnje nedavno prosvjedovala zbog naseljavanja romskih obitelji u njihovu susjedstvu.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik Republike Ivo Josipović osudio je danas sve neprimjerene diskriminatorne izjave izrečene prema pripadnicima nacionalnih manjina u Općini Škabrnja, gdje je skupina mještana iz Prkosa i Škabrnje nedavno prosvjedovala zbog naseljavanja romskih obitelji u njihovu susjedstvu.

Predsjednik Josipović zatražio je od nadležnih tijela detaljno izvješće o svim događajima kao i adekvatno postupanje, kako bi se osigurala temeljna ustavna prava svih građana uključujući i pripadnike romske nacionalne manjine, stoji u priopćenju iz Ureda Predsjednika.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 04.05.12. 16:39

Lijepu mu je šamarčinu zalijepio Ilko jučer.


registracija
28/4/10

Zvonko, 04.05.12. 18:12

Po čemu su ovi našički Romi bitniji od Veljka Marića?

Nisam primjetio ovakvo promptno dizanje Josipovića na zadnje noge kada je Mariću 21. ožujka potvrđena prvostupanjska presuda na 12 godina robije!?

Ili, zašto Josipović nije bojkotirao rukometno prvenstvo u Srbiji zbog neriješenog pitanja povrata izbjeglica u Vojvodinu a želi bojkotirati Ukrajinu zbog Julije Timošenko?!

Tko je uopće ovdje stvarno lud, tko se pravi lud a kome će mati crnu vunu presti?


registracija
10/2/12

Hazu, 04.05.12. 18:42

Josipoviću ,nađi ubojice u srbiji koje krije tvoj frend Tadić i ne da ih Hrvatskoj i ruga se tebi i žrtvama Škabrnje--njih 100 u dva sata vremena je poklano


registracija
6/4/12

elem, 04.05.12. 19:30

Hazu, ako si zaboravio, da te podsjetim. Karamarko, vaš budući vođa je bio ministar policije a prije toga u svim obavještajnim službama. Dakle, njega trebaš pitati što je poduzeo po pitanju istraga ubojica ali ne samo za Šrabrnju već i za ostala mjesta. No, sada kada sjedne na tron on će to sve riješiti jednim pucketanjem prstiju.


registracija
30/12/08

csiki, 04.05.12. 21:04

Zvonko ovo sa izbeglicama iz Vojvodine pitanja bunjevaca hrvata postavljam pitanje da li uopste postoje. Pitanje odlicno poznajem jer cesto odlazim u Vojvodinu i sluzbeno i privatno sam vezan. Kada bi RH pruza takve uslove kao sto uslovi na severu Backe za nacionalne manjine, to samo Vi i slicni koji mozda nikada nisu bili u Vojvodini, potezete to pitanje. Kakve veze ima Maric sa romima sa ovim zelite sakriti nacionalizam u RH ili izazivati neslaganje Vama nepoznatim Vojvodini gde nekazem da nema problema ali ne one koje Vi i slicni bi zeleli


registracija
28/1/12

Bvalen16, 04.05.12. 22:40

csiki..Pusti ..ne vrijedi sa adzeovcima pričati,sad laju a kad je adz izdao i prodao generale nigdje ih nije bilo osim u Sanaderovom prknu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika