04.05.2012. / 19:44

Autor: Hina

Drpić odgovara

Ostojić zapravo halucinira

Sindikalist "Jadrankamena" iz Pučišća na Braču Tonči Drpić pušten je danas popodne iz splitske policije nakon informativnog razgovora zbog optužbe stečajnog upravitelja Ive Bućana da je otuđio službeni automobil te tvrtke škodu octaviju.

Tonči Drpić (Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL)Tonči Drpić (Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL)Sindikalist "Jadrankamena" iz Pučišća na Braču Tonči Drpić pušten je danas popodne iz splitske policije nakon informativnog razgovora zbog optužbe stečajnog upravitelja Ive Bućana da je otuđio službeni automobil te tvrtke škodu octaviju.

Tonči Drpić izjavio je novinarima nakon izlaska iz policije da je s njim obavljen razgovor o tome iako je automobil cijelo vrijeme bio u tvorničkoj garaži.

"Optužilo me se da sam tim vozilom išao u Zagreb, iako nisam, već svojim. Ta škoda je cijelo vrijeme u 'Jadrankamenu' jer nije u voznom stanju. Za tu su me nebulozu držali dva sata u policiji i zatupljivali me. Jučer su mog kolegu sindikalca Marka Eterovića uhapsili pod optužbom da je i on ukrao službenu škodu feliciju. Protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu. Mi smo te automobile zadužili i koristili samo za posao", rekao je.

Tonči Drpić osvrnuo se i na komentare ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, koji je na društvenoj mreži Facebooku stao u obranu policajaca napavši sindikalnog čelnika "Jadrankamena". Ostojić nije spomenuo ime sindikalnog čelnika, to jest na koga točno misli, no mediji su prenoseći njegov komentar s Facebooka zaključili da govori o Drpiću. Ministar Ostojić tom je prilikom među ostalim napisao kako se sindikalni "čelnik skriva po kući", "izvještava o desantu", "ima halucinacije" i "ponovit će skrivanje kada ponovno ukrade auto".

"Nevjerojatno je što sve govori ministar Ostojić. Ja ne haluciniram, već on", rekao je među ostalim Tonči Drpić. "U svakoj drugoj civiliziranoj zemlji bi zbog tih svojih postupaka, a posebno zato što je jučer poslao policiju da mi okupira kuću, trebao dati ostavku, no ne i u Hrvatskoj. Moram ovdje ponovno reći kako smo mi protiv stečajnog upravitelja Ive Bućana jer on s 'Jadrankamenom' nema ništa. Iza sebe samo ostavlja spaljenu zemlju. Do stečaja naše tvrtke nije trebalo ni doći", zaključio je Tonči Drpić, dodajući kako ne zna hoće li ga policija kazneno prijaviti za "krađu" službenog vozila koje je, kazao je, cijelo vrijeme u garaži "Jadrankamena".

Vezane vijesti

'Pozivanje na otpor i samovlast'

'Pozivanje na otpor i samovlast'

Kod suca istrage Županijskog suda u Splitu u tijeku je ispitivaje četvorice radnika Jadrankamena, koji su privedeni jučer u Policijsku upravu u… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 04.05.12. 21:20

kao djeca. ti haluciniraš. ne, ti haluciniraš. Cirkus se nastavlja.


registracija
11/1/10

fluid, 04.05.12. 21:56

Koristeći aroganciju,osobe iz vlasti pokazuju nemoć u hrvatskoj stvarnosti.To je prirodni refleks.Kod pasa je vrlo izražen-što veći strah kod psa-više lajanja.Kod ovih naših je problem što nije samo lavež obilježje straha.Ovi i ujedaju.To je već spoj agresivnosti sa šizofrenijom.Pse uspavljuju ali šta sa onima koji se smatraju ljudima?A Božiji zakoni su tako spoooooori .


registracija
25/7/08

deda, 04.05.12. 22:03

U spec.ratu protiv aktualne vlasti da na svakom mjestu u državi treba izazvati što više nereda i nezadovoljstva,"zna se",tko provodi takvu politiku.Dokaz je tom scenariju rušenja vlasti, da u takvim i sličnim situacijama ne treba poštivati ni sudske odluke."Spavači" stoke krupnog zuba i dalje rade svoju zadaću na raznim mjestima.


registracija
11/1/10

fluid, 04.05.12. 23:16

deda@ Baš si sada pogodio u centar.Tako i ja spadam u razbijača vlasti (vjerovatno i domovine po tebi).Kaj ti živiš na Marsu?Šta izmišljaš o ugrozi Hrvatske.Hrvatska je sigurna od vanjskog neprijatelja,na čemu ti insinuiraš.Da treba,ima je ponovo tko braniti,to nisi samo ti.Ako misliš kako bi je ti sam obranio a mi svi srušili.No ono što nevalja,a jasno je šta nevalja,tada se nebi ovako pisalo.Koje pravosuđe i zakonitosti?Šta trabunjaš?Da je pravosuđe i institucije radile svoj posao kako treba,i da sada to rade kako treba,Hrvatska nikada nebi došla do ovoga do čega je došla.Zato ne laprdaj ako nisi dorastao temi.Ako misliš da si domoljub što ovako pišeš,nisi.Ti si samo osoba koja ili ne razumije ili se praviš grbav.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika