05.05.2012. / 19:05

Autor: Hina

Kosor prozvala Karamarka i Milinovića

"Svatko tko je član Središnjeg odbora bi se morao pojaviti na Središnjem odboru. Članstvo u nekom tijelu HDZ-a je čast ali i obveza, no svatko bira što će i kako raditi." naglasila je Kosor

ArhivaArhivaPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor prozvala je danas, nakon sjednice Središnjeg odbora stranke, kandidate za predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i Darka Milinovića, koji se na sjednici nisu pojavili, rekavši novinarima, kako im očito dolazak na sjednicu Središnjeg odbora nije bio važan.

"Svatko tko je član Središnjeg odbora bi se morao pojaviti na Središnjem odboru. Članstvo u nekom tijelu HDZ-a je čast ali i obveza, no svatko bira što će i kako raditi." naglasila je Kosor napomenuvši kako se na sjednici, od predsjedničkih kandidata, osim nje, pojavio i Domagoj Milošević.

Na današnjoj, posljednjoj sjednici Središnjeg odbora u ovom sastavu uoči 15. Općeg sabora HDZ-a donesene su najvažnije odluke za funkcioniranje Sabora, izvijestila je Kosor dodavši kako je Središnji odbor utvrdio izmjene i dopune Statuta HDZ-a.

Posebno je ponosna, kazala je, što je prihvaćen njezin prijedlog da se od sljedećega izbornog ciklusa predsjednik ili predsjednica stranke biraju po načelu jedan član jedan glas.

Također, napomenula je, prihvaćeno je i da nestane dosadašnji institut "brisanja iz članstva". "Taj institut nestaje jer postoje drugi načini da se članovi koji su se ogriješili o statut i naštetili ugledu stranke isključe iz HDZ-a", pojasnila je.

Prihvaćen je i prijedlog da predsjednik Gradskog odbora Grada Zagreba po funkciji postane član Predsjedništva HDZ-a, izvijestila je. „Time smo htjeli poslati poruku o važnosti Grada Zagreba ususret izborima koji dolaze", rekla je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
23/2/12

cookiese, 05.05.12. 19:43

karamarko i milinović nemaju vremena za dolazak na središnji odbor jer sada međusobno gledaju tko je više ukrao.sramota je uopće da su ovakvi ljudi kandidati za predsjednika stranke.milinović je lažljivac i lopov,karamarko je izdajnik hrvatske i hrvatskih generala,a jaca je politički mrtva i da ima i malo morala nakon svega što je učinila ne bi se više nikada pojavila u javnosti.


registracija
24/2/12

sandra80, 05.05.12. 19:45

mislim da bi svi bili sretni da se kobna trojka (karamarko, kosor, milinović) u potpunosti povuku iz javnosti i politike, nitko im ne bi zamjerio


registracija
24/7/11

mrvek, 05.05.12. 20:13

sandra80
ima tu i drugo rješenje. Neka nas riješe muka i neka izvrše kolektivno samoubojstvo.


registracija
3/12/07

Palooka, 05.05.12. 20:39

Karamarko al' Karaidarko


registracija
18/1/12

piton, 05.05.12. 22:20

al"Karaidarko je dobro iskarao zdrevstvo !


registracija
4/1/12

prstuoko, 06.05.12. 08:54

Karamarko Karadarka, Karadarko Karamarka, Karamarko@Karadarko više karaju svoga šefa, nastala zbrka da se nezna tko koga više kara


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika