07.05.2012. / 16:01

Autor: Totalsport

Lance Armstrong treći u Ironman triatlonu

Armstrong je debitirao kao profesionalni natjecatelj na Ironmanu u Panami u veljači gdje je bio drugi, a nada se da će izboriti nastup na svjetskom Ironman prvenstvu koje se u listopadu održava na Havajima

Lance Armstrong (Reuters)Lance Armstrong (Reuters)Sedmerostruki pobjednik biciklističke utrke Tour de France 40-godišnji Amerikanac Lance Armstrong osvojio je treće mjesto u St. Croix Ironman triatlonu.

Armstrong se već neko vrijeme pokušava vratiti svom prvom sportu iz rane mladosti prije nego se u potpunosti posvetio karijeri u biciklizmu, a ovaj je puta s 3 minute i 37 sekundi zaostatka za pobjednikom sunarodnjakom Andyjem Pottsom završio kao treći.

Armstrong je debitirao kao profesionalni natjecatelj na Ironmanu u Panami u veljači gdje je bio drugi, a nada se da će izboriti nastup na svjetskom Ironman prvenstvu koje se u listopadu održava na Havajima.

Zanimljivo, na natjecanju u St. Croixu Armstrong je nastupio daleke 1988. godine kao 16-godišnjak.

Vezane vijesti

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

Američka antidopinška agencija (USADA) službeno je u srijedu podigla optužnicu protiv sedmerostrukog pobjednika Tour de Francea Lancea Armstronga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika