07.05.2012. / 15:15

Autor: Totalsport

ATP Estoril: Del Potro lakoćom do drugog naslova sezone

Del Potro je u konačnici osvojio 19 poena više od nemoćnog Gasqueta koji nije uspio izboriti, a niti mu je Argentinac poklonio, ni jednu break-loptu

Juan Martin Del Potro (Reuters)Juan Martin Del Potro (Reuters)Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro pobjednik je ATP turnira iz serije 250 koji se ovog tjedna igrao na zemljanim terenima portugalskog Estorila.

"Delpo" je za manje od sat i pol vremena igre nadigrao drugog nositelja Richarda Gasqueta sa 6-4, 6-2. Jedan break u prvome i dva u drugome setu bila su dovoljna da se Argentinac domogne svog 11. naslova u karijeri, te drugog ove sezone nakon Marseillea.

Del Potro je u konačnici osvojio 19 poena više od nemoćnog Gasqueta koji nije uspio izboriti, a niti mu je Argentinac poklonio, ni jednu break-loptu. Uspio je Francuz osvojiti tek 10 poena na suparnikovom početnom udarcu, dok je Argentinac uzeo njih 45 posto, odnosno 30 od 67.

ATP Estoril, finale:

Del Potro (1) - Gasquet (2) 6-4, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika