07.05.2012. / 15:47

Autor: Nacional.hr

Dva Porina za 2Cellos

Porine i dosadašnji svjetski uspjeh, 2Cellos će okruniti i velikim koncertom uz podršku Zagrebačke filharmonije u zagrebačkoj Areni, 12. lipnja

2Cellos2CellosVilončelistički dvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser osvojili su 2 nagrade Porin na 19. dodjeli diskografske nagrade Porin u riječkoj dvorani Centra Zamet.

U kategoriji 'najbolja inozemna pjesma', svjetski poznati virtuozi osvojili su Porin za pjesmu 'Smooth Criminal' s albuma 2Cellos Luka Šulić & Stjepan Hauser. U toj su kategoriji bez kipića ostavili jaku konkurenciju: Coldplay i Red Hot Chili Peppers.

U kategoriji za najbolji inozemni album izvan klasične i jazz glazbe osvojili su Porin za uspješniji album prvijenac 2Cellos Luka Šulić & Stjepan Hauser. U toj su kategoriji pobijedili The Black Keys, Amy Winehouse i Coldplay.

Nažalost Luka i Stjepan nisu mogli osobno preuzeti Porin na svečanoj dodjeli jer su još uvijek na turneji s Eltonom Johnom. Te su večeri nastupali u Las Vegasu, Caesars Palace.
U svakom slučaju, 2Cellos su bili oduševljeni već nominacijama, a naravno i osvajanjem Porina. Statue će im biti uručene čim to bude moguće u njihovom gustom rasporedu.
Porine i dosadašnji svjetski uspjeh, 2Cellos će okruniti i velikim koncertom uz podršku Zagrebačke filharmonije u zagrebačkoj Areni, 12. lipnja!

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika