09.05.2012. / 11:13

Autor: Hina

Mještani dočekali Bandića i Holy

'Pravna država u smeću'

Na transparentima je pisalo "Pravna država u smeću", "Selite iz Jakuševca i naših dvorišta zauvijek", "Trpimo već 48 godina - s vama ne želimo dočekati zlatni pir"

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELLPhoto: Zeljko Lukunic/PIXSELLPetstotinjak Jakuševčana dočekalo je jutros ispred ulaza u odlagalište otpada Prudinec Jakuševec transparentima posmrtnom limenom glazbom i mrtvačkom sandukom na kojem piše Jakuševec ministricu zaštite okoliša i prirode Mirelu Holy, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, predsjednika Gradske skupštine Davora Bernardića i predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Ivu Čovića.

Jakuševčani su bili i s traktorima, a na licu su imali gas maske.

Na transparentima je pisalo "Pravna država u smeću", "Selite iz Jakuševca i naših dvorišta zauvijek", "Trpimo već 48 godina - s vama ne želimo dočekati zlatni pir".

Prosvjednici su također imali i hrvatsku zastavu, a jedan transparent bio je u obliku osobne iskaznice na kojoj je bila slika čovjeka s gas maskom, a pisalo Otrovanković Zdravko.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je s ministricom zaštite okoliša Mirelom Holy i ostalima u obilasku gradskog odlagališta otpada Prudinec Jakuševec, a za 11 sati predviđen je obilazak i Centralnog pročistača otpadnih voda (Čulinečka cesta 287).

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika