09.05.2012. / 12:38

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Velez i Libertad prvi četvrtinalisti

Libertad je pred svojim navijačima pobijedio Cruz Azul s 2-0 te je s ukupnih 3-1 prokrčio put ka četvrtfinalu u kojem ga očekuje bolji iz dvoboja Deportiva iz Quita i Universidad de Chilea

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNogometaši argentinskog Velez Sarsfielda i paragvajskog Libertada prvi su ovosezonski četvrtfinalisti Cope Libertadores, južnoameričke verzije Lige prvaka.

Velez je u uzvratu na svome stadionu Jose Amalfitani odigrao 1-1 protiv kolumbijskog Atletico Nacionala, a s obzirom da su u prvoj utakmici u Medellinu prije tjedan dana Argentinci slavili s 1-0, prošli su u četvrtfinale u kojem će igrati protiv Bolivara ili branitelja naslova Santosa. Velez je u utorak poveo u 53. minuti pogotkom Augusta Fernandeza, a gosti su izjednačili 17 minuta kasnije zahvaljujući Luisu Fernandu Mosqueri. Do drugog pogotka koji bi im donio prolaz nisu, međutim, uspjeli doći.

Libertad je pred svojim navijačima pobijedio Cruz Azul s 2-0 te je s ukupnih 3-1 prokrčio put ka četvrtfinalu u kojem ga očekuje bolji iz dvoboja Deportiva iz Quita i Universidad de Chilea. Ariel Nuñez i Victor Caceres bili su strijelci za paragvajsku momčad.

Copa Libertadores, osmina finala, uzvratne utakmice:

Velez Sarsfield - Atletico Nacional 1-1 (prva utakmica 1-0)

Libertad - Cruz Azul 2-0 (prva utakmica 1-1)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika