09.05.2012. / 12:44

Autor: Totalsport

HSV doveo Adlera i Rudnevsa

Adler dolazi nakon što mu je istekao ugovor s Bayer Leverkusenom u kojem je branio od početka seniorske karijere, odnosno posljednjih devet godina

Rene Adler (Wikipedia)Rene Adler (Wikipedia)Bundesligaš HSV potvrdio je dovođenje prvih pojačanja za novu sezonu: vratara Renea Adlera (27) i napadača Artjomsa Rudnevsa (24).

O oba su transfera njemački mediji špekulirali posljednjih mejseci, ali su u HSV-u čekali završetak sezone da ih potvrde, a učinili su to putem službenog klupskog profila na Facebooku. Adler dolazi nakon što mu je istekao ugovor s Bayer Leverkusenom u kojem je branio od početka seniorske karijere, odnosno posljednjih devet godina. Za njemačku je reprezentaciju Adler odigrao deset utakmica, ali u ovoj sezoni nije odigrao nijednu utakmicu za prvu momčad Bayera zbog problema s ozljedom koljena.

Rudnevs bi, pak, u vrhu napada trebao biti jedna od zamjena za našeg Mladena Petrića koji je u subotu odigrao posljednju utakmicu za HSV. Latvijski reprezentativac je zadnje dvije sezone bio član poljskog Lecha iz Poznana za koji je u netom završenom prvenstvu zabio 22 pogotka i bio prvi strijelac lige.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika