09.05.2012. / 14:52

Autor: Nacional.hr

Edo Maajka u Aquariusu

Kako album diše i tko će se sve od gostiju pojaviti na pozornici uz Edu, provjerite sami i uživajte na koncertu u klubu Aquarius u petak 11. svibnja

Edo MaajkaEdo MaajkaGlazbenik Edo Maajka u pratnji Frenkieja i DJ Soula ovog će petka (11. svibnja) u klubu Aquarius održati prvi zagrebački koncert nakon izlaska njegovog novog albuma 'Štrajk mozga'.

Novo diskografsko ostvarenje Ede Maajke uz intro ima 11 novih pjesama, a na njemu gostuju Arsen Dedić, Saša Antić iz TBF-a, Željko Pervan, Frenki, Marchello i Kandžija. O samom albumu na svojim je web stranicama Edo napisao: 'Na albumu vas očekuje velik spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najviše toga uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na 'Stigo ćumur'. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa do zaj... na temu džigere-narodnjaka.' Kako album diše i tko će se sve od gostiju pojaviti na pozornici uz Edu, provjerite sami i uživajte na koncertu u klubu Aquarius u petak 11. svibnja.

Ulaznice za koncert Ede Maajke po cijeni od 50 kuna možete kupiti na svim prodajnima mjestima Eventima, u Dirty Old shopu (Tratinska 22) te No sikiriki kafiću (Nova cesta).

Vezane vijesti

Hrvati vole glazbu za ubijanje jetre

Hrvati vole glazbu za ubijanje jetre

"Nisam ni političar ni društvenu guru koji bi svijetu trebao prenijeti bitne informacije pada sam zbog toga stalno u medijima", kaže Edo Maajka.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika