09.05.2012. / 18:06

Autor: Hina

EBEL bez Jesenica, ulaze tri nova kluba

Od iduće sezone u hokejaškoj EBEL ligi po svemu sudeći neće biti Jesenica, ali u ligu ulaze tri nova kluba Innsbruck, Dornbirner i jedna slovačka momčad objavio je austrijski list Kleine Zeitung.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELLFoto: Goran Stanzl/PIXSELLOd iduće sezone u hokejaškoj EBEL ligi po svemu sudeći neće biti Jesenica, ali u ligu ulaze tri nova kluba Innsbruck, Dornbirner i jedna slovačka momčad objavio je austrijski list Kleine Zeitung.

Austrijanci navode kako će jedan od najpoznatiji slovenskih sportskih kolektiva ispasti iz lige zbog financijskih problema zbog kojih je jedva zaključio prošlu sezonu. Uvjet za ostanak Jesenica u EBEL ligi je zdrava financijska slika kluba, no za sada nema nikakvih naznaka da bio se u dvorani Podmežakl moglo nešto bitnije promijeniti.

Veliki interes za ulazak u regionalnu ligu pokazali su austrijski klubovi Dornbirn i HC TWK Innsbruck, te navodno slovački ŠHK 37 Pieštany. Odluka o mogućem širenju EBEL lige bit će poznata do konca svibnja.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika