10.05.2012. / 11:29

Autor: Totalsport

TBL: Spahijin Fener bez polufinala

Momčad hrvatskog trenera Nevena Spahije s dva je poraza od Beşiktaşa zaključila natjecanje u turskoj ligi, a u još jednoj izjednačenoj utakmici najbolji kod domaćih bili su hrvatski reprezentativci Bojan Bogdanović i Roko Leni Ukić

Neven Spahija (Pixsell)Neven Spahija (Pixsell)Košarkaši Fenerbahçea unatoč sjajnim učincima Bojana Bogdanovića i Roka Ukića na svom su parketu poraženi od Beşiktaşa 77-74, te su s ukupnih 2-0 ispali u četvrtfinalu doigravanja turskog prvenstva.

Momčad hrvatskog trenera Nevena Spahije s dva je poraza od Beşiktaşa zaključila natjecanje u turskoj ligi, a u još jednoj izjednačenoj utakmici najbolji kod domaćih bili su hrvatski reprezentativci Bojan Bogdanović i Roko Leni Ukić. Za 25 minuta igre Bogdanović je ubacio 22 koša (šut za dva 4-5, za tri 4-7), uz 3 skoka i dvije asistencije, dok je Ukić na parketu proveo nešto više od 27 minuta za 19 poena (5-11 za dva, 1-4 za tri), te po 3 skoka i dodavanja.

Na njihovu žalost loše odigrana treće četvrtina u kojoj su gosti bili bolji s 18-9 pokazala se prijelomnom za konačan rezultat.

Najefikasniji kod Beşiktaşa bio je David Hawkins s 21 košem, 7 skokova i 4 asistencije.

TBL liga, četvrtfinale doigravanja, druga utakmica:

Fenerbahçe - Beşiktaş 74-77

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika