10.05.2012. / 15:40

Autor: Totalsport

ATP Challenger Rim: Veić poražen u četvrtfinalu

Naš tenisač nije uspio pretvoriti visoki postotak ubačenih prvih servisa (72) u poene što ga je u konačnici i koštalo meča

Antonio Veić (Reuters)Antonio Veić (Reuters)Hrvatski tenisač Antonio Veić poražen je u četvrtfinalu ATP Challenger turnira koji se ovog tjedna igra na zemljanim terenima Rima.

Bolji je po drugi put u trećem susretu od našeg tenisača bio Portugalac Rui Machado. Bilo je 6-3, 7-6(3) za sat i 44 minute igre.

Naš tenisač nije uspio pretvoriti visoki postotak ubačenih prvih servisa (72) u poene što ga je u konačnici i koštalo meča. Za razliku od njega, Portugalac je svoj postotak (70) vrlo kvalitetno pretvarao u poene, te u konačnici osvojio čak 12 posto (78-66) više bodova od Veića nakon ubačenog prvog servisa.

Oduzimao je Machado tri puta servis našem tenisaču, dok je Veić njemu to činio u dva navrata. Završna statistika kaže da je Portugalac osvojio 17 poena više, te bio daleko opasniji na prijemu servisa, na kojem je uzeo 11 bodova više od Veića.

ATP Challenger Rim, četvrtfinale:

Machado (3) - Veić (5) 6-3, 7-6(3)

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika