11.05.2012. / 12:15

Autor: Totalsport

Nathan Perkovich novi medvjed

Perkovich je tijekom svoje dosadašnje karijere igrao hokej na visokom nivou i bez sumnje će biti veliko pojačanje u momčadi Martya Raymonda, koja je za sezonu 2012./2013. postavila visoke ciljeve

Igrači KHL Medveščak Zagreba (Pixsell)Igrači KHL Medveščak Zagreba (Pixsell)Igrač Nathan Perkovich više nije samo želja vodstva KHL Medveščak Zagreb, jer je od danas ovaj odlični napadač hrvatskih korijena postao dio medvjeđeg Brloga.

Perkovich je tijekom svoje dosadašnje karijere igrao hokej na visokom nivou i bez sumnje će biti veliko pojačanje u momčadi Martya Raymonda, koja je za sezonu 2012./2013. postavila visoke ciljeve. Perkovich, čija obitelj potječe iz okolice ličkog Brinja, u svojoj će premijernoj europskoj sezoni nositi Medveščakov dres s brojem 74.

Američki napadač rođen je 1985. u Cantonu (Michigan), a igra na poziciji desnog krila. Juniorski staž odradio je u USHL-u, juniorskoj hokejskoj ligi najvišeg ranga u SAD-u, igrajući jednu sezonu za Cedar Rapids RoughRiders i dvije za Chicago Steel.

Svoje posljednje juniorske sezone u redovima Chicago Steela u 56 odigranih utakmica ostvario je 52 boda (28 golova, 24 asistencije). Godine 2004. gorostasnog napadača (196 cm, 88 kg) primijetili su i New Jersey Devilsi. Klub iz najjače hokejske lige na svijetu, NHL-a, iste te godine odabrao ga je na ulaznom NHL draftu u 8. krugu kao 250. izbor.

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika