11.05.2012. / 12:31

Autor: Hina

Na Breivika u sudnici bačena cipela

"Idi u pakao, ubio si mi brata", viknuo je neidentificirani muškarac koji je sjedio u drugome redu. Prije toga je na Breivika bacio cipelu koja je pogodila Breivikova branitelja, objavljeno je na internetskoj stranici lista VG

ArhivaArhivaJedan je muškarac bacio cipelu na norveškoga masovnog ubojicu Andersa Behringa Breivika, pa je suđenje u petak prvi put omelo javno iskazivanje prosvjeda.

"Idi u pakao, ubio si mi brata", viknuo je neidentificirani muškarac koji je sjedio u drugome redu. Prije toga je na Breivika bacio cipelu koja je pogodila Breivikova branitelja, objavljeno je na internetskoj stranici lista VG.

Breivik (33) je optužen za terorizam i napad bombom koja je ubila osam osoba, a ranila više od 200 u Oslu, te za pokolj vatrenim oružjem na otoku Utoeyi 69 članova mladeži vladajuće Laburističke stranke koju Breivik naziva izdajničkom jer je preliberalna prema useljenicima. Breivik je svoj krvavi pohod izveo 22. srpnja prošle godine.

Vezane vijesti

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norveška neprofitna organizacija za zdravstveno i spolno obrazovanje RFSU pozvala je Norvežane na "sex hour" u četvrtak navečer s partnericom ili… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 11.05.12. 15:53

breivik je nadrapao u zatvoru hahahahaahaaa


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika