11.05.2012. / 17:05

Autor: Nacional.hr

Yusura Bush Watcher prva performerica na Bestiarumu

Kalendar Tattooed Beauties, u kojem je Yusura bila glavna zvijezda, oborio je sve rekorde prodaje

Međunarodna cirkuska zvijezda i model, koreografkinja i registrirana članica Cirque du Soleila, Yusura Bush Watcher prva je potvrđena performerica koja će nastupiti na Bestiarumu, najvećem balkanskom fetish partyju koji će se dogoditi 2. lipnja u industrijskom kompleksu Jedinstvo.

Ova Japanka koju je Tim Burton nazvao „prekrasnom svemirkom" surađivala je s glazbenicima iz širokoga spektra žanrova, od rocka do dvorske glazbe, a bila je i vrlo tražena izvođačica tajnih tuluma holivudskih zvijezda i drugih poznatih osoba koje su posjećivale Japan.

Kao model, Yusura je surađivala s poznatim fotografima kao što je Mika Ninagawa, pozirala za vodeće strip crtače, bila na naslovnicama međunarodnih tattoo magazina i omotima albuma, gostovala u glazbenim spotovima i modnim spektaklima. Kalendar Tattooed Beauties, u kojem je Yusura bila glavna zvijezda, oborio je sve rekorde prodaje.

Fotogalerija

Vezane vijesti

'Bestiarium' fetiš party zagrijao Zagrepčane i njihove goste

'Bestiarium' fetiš party zagrijao Zagrepčane i njihove goste

Ovog je vikenda u kompleksu nekadašnje tvornice Jedinstvo u Zagrebu održan fetiš party 'Bestiarium'. Na dva DJ floora, brojne instalacije i niz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika