12.05.2012. / 15:32

Autor: Hina

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Protiv sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića (55) iz Pučišća policija je podnijela kaznenu prijavu za krađu službenog kombija, izvijestila je danas policija.

Policija pred JadrankamenomPolicija pred JadrankamenomProtiv sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića (55) iz Pučišća policija je podnijela kaznenu prijavu za krađu službenog kombija, izvijestila je danas policija.

Osumnjičen je da je jučer iz kamenoloma ukrao službeno vozilo Jadrankamena. U priopćenju se navodi da je ušao u otključani kombi "peugeot boxer", slomio bravu, stavio ga u pogon i odvezao. Kazneno je prijavljen zbog samovlasti i oduzimanja tuđe pokretne stvari, navodi se u priopćenju.

Eterović je policiji izjavio da je samo kombijem želio prevesti radnike u Pražnice i Gornji Humac.

Eterović je početkom ovoga mjeseca zajedno sa svojim kolegama iz Jadrankamena sudjelovao u prosvjedu protiv sada već bivšeg stečajnog upravitelja Ive Bućana i bio je među desetoricom tada privedenih.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/3/12

Bašo, 12.05.12. 23:03

Ljudi moji što imamo "efikasnu policiju"? Kako se brzo podižu "kaznene prijave" protiv radnika, koji sigurno nije ukrao kombi, već je samo "posudio" kombi, ne za svoje vlastite potrebe, već za potrebe prijevoza radnika do radilišta. Ej policijo, gdje su vam silne kaznene prijave protiv onih koji pljačkaju ovu državu od 1990. godine? Tu se isprsite! Lako je "jadnog radnika" optužiti, on za vas i tako predstavlja, tek malenkost koja može postati opasna za kapitalističku državu, ako se pobuni protiv eksploatacije, a vi tu državu "zdušno štitite". Blago nama pod kukuriku-demokracijom???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika