12.05.2012. / 16:26

Autor: Hina

Kerum i Končar pregovaraju o "Marjanu"

Splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum sastao se danas s poduzetnikom Dankom Končarom kako bi razgovarali u kupoprodaji hotela “Marjan” u čiju je dosadašnju obnovu Kerum kao vlasnik investirao 113 milijuna eura.

Željko KerumŽeljko KerumSplitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum sastao se danas s poduzetnikom Dankom Končarom kako bi razgovarali u kupoprodaji hotela “Marjan” u čiju je dosadašnju obnovu Kerum kao vlasnik investirao 113 milijuna eura.

Kerum je rekao da su on i Konačar “na dobrom putu” da se dogovore, a Končar je kazao da su pregovori u završnoj fazi i da će u idućih desetak dana sve biti poznato. "Ili ćemo se dogovoriti ili razići”, dodao je Končar.

“U obnovu hotela Marjan uložio sam 80 milijuna mojih eura i još 33 milijuna eura od banaka,” rekao je Kerum novinarima nakon sastanka, dodavši kako je današnji sastanak jedan u nizu susreta s Končarom.

Po Končarovim riječima za završetak obnove hotela “Marjan” treba između 25 milijuna eura i 35 milijuna eura.

“Ovaj hotel je opterećen dugovima i sve ima svoju računicu, pa su moguće sve kupoprodajne varijante, a ja bih želio u projekat ući, na ovaj ili onaj način”, kazao je Končar, koji je u obilazak hotela "Marjan" došao u društvu s odvjetnikom Marijom Nobilom.

Ni on ni Kerum nisu željeli govoriti o iznosima.

Kerum je odgovarajući na novinarske upite istaknuo kako je izvrgnut medijskom pritisku u kojem se iznose laži o njemu, te je to nazvao “zločinom”.

“Mediji i političari te udare tamo gdje si najosjetljiviji – u familiju i biznis, a to se meni dogodilo”, kazao je Kerum. “Ja sam na prošlim lokalnim izborima pobijedio i HDZ i SDP i sad se na mene krenulo svim oružjem kako se ne bi desio ‘novi Kerum’ u Rijeci, Osijeku, Puli, Zagrebu ili drugdje” rekao je.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika