12.05.2012. / 21:04

Autor: Hina

Okončano licenciranje, tko se je pridružio Dinamu, Lokomotivi i Zagrebu?

Komisija za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza objavila je da je 10. svibnja okončan postupak licenciranja za predstojeću nogometnu sezonu (2012/2013.), a sve donešene odluke poslane su na adrese klubova. Konačni rezultati postupka licenciranja hrvatskoj će javnosti biti predočeni u utorak, 15. svibnja, i to na konferenciji za medije, objavljeno je na internetskoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

IlustracijaIlustracijaKomisija za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza objavila je da je 10. svibnja okončan postupak licenciranja za predstojeću nogometnu sezonu (2012/2013.), a sve donešene odluke poslane su na adrese klubova. Konačni rezultati postupka licenciranja hrvatskoj će javnosti biti predočeni u utorak, 15. svibnja, i to na konferenciji za medije, objavljeno je na internetskoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Inače, u prvostupanjskom postupku licence za Prvu ligu i Uefa natjecanja za sezonu 2012/2013. dobila su samo tri kluba, Dinamo, Lokomotiva i Zagreb.

Neispunjavanje financijskih kriterija bio je glavni razlog za neizdavanje licenci u prvom stupnju. Za dobivanje licence za Prvu ligu i Uefa natjecanja klubovi, osim financijskih kriterija, moraju ispuniti sportske, infrastrukturne, pravne, te kriterije koji se odnose na administraciju i stručno osoblje.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 12.05.12. 21:15

Komedija kao i svake godine.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika