13.05.2012. / 18:46

Autor: Totalsport

Maradona: Guardiola će u Chelsea, a Tevez je preporodio City

Roberto Mancini postat će jedan od rijetkih koji su osvojili Seriju A i Premierhip iako se donedavna tako nešto činilo malo mogućim zbog prednosti Uniteda od osam bodova, prognozirao je Maradona

Diego MaradonaDiego MaradonaSveprisutna argentinska nogometna legenda Diego Armando Maradona smatra da će Pep Guardiola unatoč najavi godine odmora teško odoliti milijunima Romana Abramoviča.

Maradona je u razgovoru za Times of India komentirao Pepa Guardiolu i svog omiljenog sunarodnjaka Carlosa Teveza.

- Guardiola je briljantan trener kojeg iznimno cijenim, jednako kao i njegovu odluku da se na vrlo emotivan način oprosti od Barcelone i uzme godinu dana predaha. Ipak, ukoliko ga Roman Abramovič odluči dovesti za menadžera Chelseaja mislim da će takvoj ponudi biti jako teško odoliti - izjavio je Argentinac koji nije propustio označiti povratak u momčad Carlosa Teveza ključnim potezom Manchester Cityja kojim su u završnici preskočili United na čelu Premiershipa.

- Roberto Mancini postat će jedan od rijetkih koji su osvojili Seriju A i Premierhip iako se donedavna tako nešto činilo malo mogućim zbog prednosti Uniteda od osam bodova. Mišljenja sam da je povratak mog prijatelja Carlosa Teveza revitalizirao Manchester City. Bilo je potrebno da dva teška karaktera (Mancini i Tevez op.a.) budu spremna na kompromis kako bi izbrisalio razlike i nesuglasice. Također bih dodao da je pravi lider "građana“ bio Yaya Toure koji je potpuno zaslužio osvajanje Premiershipa - poručio je Maradona.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika