14.05.2012. / 17:26

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Lokomotiv potvrdio Bilića

- Bilić je jedan od najboljih trenera u Europi. Za njegove usluge smo morali voditi ozbiljnu borbu s mnogo klubova, uključujući i neke iz engleske Premier lige - istaknula je predsjednica kluba Olga Smorodskaja

Slaven Bilić (Pixsell)Slaven Bilić (Pixsell)Preko svoje službene internetske stranice ruski je nogometni klub Lokomotiv potvrdio trogodišnju ugovornu suradnju s hrvatskim trenerom Slavenom Bilićem.

"Ugovor s dosadašnjim trenerom Joseom Couceirom nećemo produljivati. Naš je novi trener Slaven Bilić. Dužnost će preuzeti nakon Europskoga nogometnog prvenstva", službeno je priopćenje kluba.

Portugalac je moskovsku momčad vodio od veljače prošle godine. U jedinoj odrađenoj sezoni na čelu momčadi zauzeo je sedmo mjesto, taman izvan kruga kvalifikanata za Europa ligu.

Očekuje se da će još uvijek aktualni hrvatski izbornik sa sobom u bogati moskovski klub povesti dvojicu pomoćnika, Aljošu Asanovića i Nikolu Jurčevića.

Predsjednica moskovskog Lokomotiva Olga Smorodskaja izdala je priopćenje povodom angažmana hrvatskog izbornika Slavena Bilića za novog trenera njezine momčadi.

- Ponosna sam i sretna što smo usjpeli potpisati ugovor s jednim tako kvalitetnim i renomiranim stručnjakom. Bilić je jedan od najboljih trenera u Europi. Za njegove usluge smo morali voditi ozbiljnu borbu s mnogo klubova, uključujući i neke iz engleske Premier lige. Ne sumnjam da će Bilić našu momčad uzdignuti na višu razinu i postizati uspjehe s njom - istaknula je predsjednica kluba.

Ruski mediji pišu da će Bilić raditi za godišnju plaću od tri milijuna eura.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika